Bończa Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) Lindsay Vonn rozważa rezygnację ze startu w SuperG z powodu zbyt lodowej i przez to niebezpiecznej trasy w GaPa. http://www.skiracing.com/?q=node%2F9335 Edytowane 7 Luty 2011 przez Bończa dodanie linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Lindsay Vonn rozważa rezygnację ze startu w SuperG z powodu zbyt lodowej i przez to niebezpiecznej trasy w GaPa. Przecież komentatorzy w TV zawsze nam wmawiają ,że zawodnicy i zawodniczki jadą po żywym lodzie. Sprawdziłem sobie ten żywy lód we Flachau i w Zauchensee w tym roku. To ja bym ich wysłał na nasze trasy,może by wiedzieli co to żywy lód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Może co kraj to obyczaj i co trasa to inne przygotowanie tej trasy:rolleyes: Jak byłam w Kitz to niestety ale na Streifie był normalny szary lód... ze śniegiem to nie miało nic wspólnego... Raz zjechałam żeby zaliczyć tą trasę (trochę poza konkursem bo w zasadzie była zamknięta) ale przyjemność z takiej jazdy - zerowa. Może tutaj też zrobili lodowisko żeby trasy wytrzymały te mistrzostwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Z tego co ja wyczytalem na jej profilu na FB, to nigdzie nie wspomina o tym ze miala by sie wycofac, jedynie wyraza swoja negatywna opinie na temat trasy, ktora jest jednym wielkim lodowiskiem. Uwaza takze ze spowoduje to wiele upadkow w nadchodzacych dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) ………….. Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 najlepsza okazja zeby cwiczyc krawedz i technike! "Stałem i ślizgałem" się po trasie przed APS w Szpindlu. Myślę, że 99% narciarzy nie wie co to jest faktycznie lód dla zawodowców w stosunku do tych oblodzeń które nam się trafiaja na trasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Kowal Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) ………... Edytowane 16 Kwiecień 2011 przez Jan Kowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 i wlasnei o to chodzi zeby w takich warunkach jak najwiecej jezdzic Ja wolę "od czasu do czasu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 najlepsza okazja zeby cwiczyc krawedz i technike! Rozumiem że każdy zawodnik musi mieć te same warunki a nie że pierwszych 5 zawodnikow pojedzie po gładkim śniegu a reszta się będzie w zaspach topić... ale po takim podłożu się jeździ na łyżwach a nie na nartach. Zawodnikiem nigdy nie będę i nie mam zamiaru się katować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 po takim podłożu się jeździ na łyżwach a nie na nartach. Mam to samo, jazda po lodzie nie sprawia mi żadnej przyjemności i nie sądzę, żebym na takiej ślizgawce ćwiczył krawędzie i technikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 To fajne niespodzianki dzisiaj na trasie SuperG. Goergl ostatnio nie mogła wygrać, a jak przyszło do MŚ jest pierwsza. Julia otarła się bardzo niewiele o pierwsze miejsce 0,05s! Maria chyba trochę zawiedziona, ale na zdjęciach wszystkie wyglądają swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 widzieliście jak dzisiaj wypadła zawodniczka i jechała na brzuchu i nie mogła się zatrzymać? troche przesadzili z tą twardością tak mi się wydaje bo na zbliżeniach to po prostu wyglądało jak 100% lodowisko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 widzieliście jak dzisiaj wypadła zawodniczka i jechała na brzuchu i nie mogła się zatrzymać? Pingwina zrobila? Moze to Anja byla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Anję łatwo poznać po kształtach:D W końcu to pączek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Moze rzeczywiscie powinna sprobowac w czarnym stroju jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 widzieliście jak dzisiaj wypadła zawodniczka i jechała na brzuchu i nie mogła się zatrzymać? troche przesadzili z tą twardością tak mi się wydaje bo na zbliżeniach to po prostu wyglądało jak 100% lodowisko:D Dzisiaj nawet ja się zgodzę ,że to był żywy lód.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Dodatkowo pięknie się w tym słońcu prezentował aż się świecił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Jak tam pogoda w GaPa? Był dobry kontrast do jazdy? Coś mi się obiło o uszy, że Lizzy miała śpiewać hymn podczas otwarcia. Może ktoś słyszał. Albo coś mi się pop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Pogoda słoneczna panowie z Eurosportu mówili , że w GaPa jest bardzo wiosennie bo temperatura dochodzi do +8 stopni!. Śnieg na starcie -4 na dole było 2 jeśli dobrze pamiętam A o hymnie nic nie słyszałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Coś mi się obiło o uszy, że Lizzy miała śpiewać hymn podczas otwarcia. Może ktoś słyszał. Albo coś mi się pop... Coś musi byc na rzeczy skoro taki artykuł jest na Laola: http://www.laola1.at/168767+M50e0dd10fa0.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Lindsay wyglądała na mecie jakby płakała, albo zaraz miała się rozpłakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Coś musi byc na rzeczy skoro taki artykuł jest na Laola: http://www.laola1.at/168767+M50e0dd10fa0.html Tu teledysk jak nagrywała numer [YOUTUBE] [/YOUTUBE] tu nudnawe frg. z ceremonii otwarcia - Lizzie jest przez 2 sekundy [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Pingwina zrobila? Moze to Anja byla? O. Znalazłem! , tak to wyglądało [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=O5fzbzxH0SI[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 O. Znalazłem! , tak to wyglądało [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=O5fzbzxH0SI[/YOUTUBE] Pingwina zrobila? Moze to Anja byla? Pingwina jak pingwina ale ujęcie tego driftingu jest przeeeeeeeeepiękne . To jest wszystko co kocham w nartach. Dziękuję za ten film , dziękuję , dziękuję . Będę go pokazywał wszędzie i wszystkim. Dzięki:) popłakałem się ze szczęścia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Ależ corrida dzisiaj! Dwa momenty decydujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi