Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Chciałem być miły;) ...a ja taka agresywna od razu:D:D:D Dobra, robimy off topa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 ... Dobra, robimy off topa;) nieeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 8 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Zaciekawił mnie aspekt urody alpejek . Faktycznie są śliczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Toż to nie ulega wątpliwość , chociaż taka Anja rzeczywiście wygląda jak pączek jak mówi Wróżka. Jeśli chcesz pofantazjować o Lindsey polecam to http://sportsillustrated.cnn.com/2010_swimsuit/winter/lindsey-vonn/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Pączek pączkiem, ale taka całkiem brzydka nie jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 9 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Pączek pączkiem, ale taka całkiem brzydka nie jest: Ładna jest . A pączusie dodają jej tylko uroku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 szału nie ma D....nie urywa Wróżka wygrywa z nią już na starcie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 szału nie ma D....nie urywa Wróżka wygrywa z nią już na starcie:) Kolejny cwaniakuje:rolleyes: Pewnie chcesz zielońca:p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Kolejny cwaniakuje:rolleyes: Pewnie chcesz zielońca:p Za taki komplement to....... ,to nie tylko dzięksa ale i wagę by trzeba nacisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Kolejny cwaniakuje:rolleyes: Pewnie chcesz zielońca:p buzi wystarczy niemam dużych wymagań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 A co tam, trzeba korzystać póki ktoś jeszcze chce buziaka Za pare lat będę musiała dopłacać za buziaka:D Buziak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 A co tam, trzeba korzystać póki ktoś jeszcze chce buziaka Za pare lat będę musiała dopłacać za buziaka:D Buziak:D W takim razie ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Niech stracę - Buziak:D Chłopcy, chyba lekki spam idzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Poczekam do piątku :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Figo, cóż za pewność siebie:rolleyes: Dobra, idę obejrzeć co sobie dzisiaj nagrałam i może w końcu jakąś merytoryczną uwagę w tym temacie dotyczącym Mistrzostw świata napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 9 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 (edytowane) Mistrzostwa świata - rozkład. WOMEN 08.02 Garmisch-Partenkirchen (Niemcy) - MŚ supergigant 11.02 Garmisch-Partenkirchen (Niemcy) - MŚ superkombinacja 13.02 Garmisch-Partenkirchen (Niemcy) - MŚ zjazd 17.02 Garmisch-Partenkirchen (Niemcy) - MŚ slalom gigant 19.02 Garmisch-Partenkirchen (Niemcy) - MŚ slalom MEN 09.02 Garmisch-Partenkirchen (Niemcy) - MŚ supergigant 12.02 Garmisch-Partenkirchen (Niemcy) - MŚ zjazd 14.02 Garmisch-Partenkirchen (Niemcy) - MŚ superkombinacja 18.02 Garmisch-Partenkirchen (Niemcy) - MŚ slalom gigant 20.02 Garmisch-Partenkirchen (Niemcy) - MŚ slalom . PODIUM SUPERGIGANTA . Edytowane 11 Luty 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 W pierwszej Elena Curtoni także zasługuje na uwagę :] A mnie tak ostatnio troszkę zauroczyła Anna Fenninger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 9 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 A mnie tak ostatnio troszkę zauroczyła Anna Fenninger To ulubienica mojej żony . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Figo, cóż za pewność siebie:rolleyes: W czwartek przerwa w startach. Trzeba czekać do piątku. A Ty co miałaś na myśli.:D Przecież to watek o MŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 No dobra, koniec spamowania:D Oglądałam wczoraj tego SG i chyba nikt się nie wypowiadał pozytywnie o trasie. Najbardziej mi się podobało określenie Cuche: kartoflisko:eek: Urywki z przejazdów w zwolnionym tępie dawały pojęcie o tym jak tam jest nierówno, narty latały im jakby mieli nogi z waty. Na szczęście chyba każdy z zawodników podszedł do tej trasy z mocnym respektem bo pomimo tego że wyleciało bardzo wielu zawodników to upadek był jeden (Angol). Bodzio jest po prostu mistrzem, kto wie jakby się medale rozłożyły gdyby na ostatnim odcinku sobie nie odpuścił ehh... Bodzio Bodzio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Kłusak: Jestem zadowolony Michał Kłusak zajął 37. miejsce w supergigancie na alpejskich mistrzostwach świata. - Jestem zadowolony, że udało mi się dojechać do mety na tak trudnej trasie - przyznał polski narciarz. - Po 3/4 trasy zacząłem odczuwać zmęczenie i skoncentrowałem się na tym, aby dojechać do mety. Ze straty do lidera nie jestem zadowolony, gdyż na pewnych odcinkach powinienem pojechać szybciej - ocenił zakopiańczyk. (PZN) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 10 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Michał Kłusak zajął 37. miejsce w supergigancie na alpejskich mistrzostwach świata. - Jestem zadowolony, że udało mi się dojechać do mety na tak trudnej trasie - przyznał polski narciarz. - Po 3/4 trasy zacząłem odczuwać zmęczenie i skoncentrowałem się na tym, aby dojechać do mety. Ze straty do lidera nie jestem zadowolony, gdyż na pewnych odcinkach powinienem pojechać szybciej - ocenił zakopiańczyk. (PZN) Gratuluję koledze . Dla mnie przejechanie tego SG jest po po prostu niewykonalne. Pełen szacunek,na pewno w następnym występie będzie lepiej . Kciuki trzymam . I zdjęcie wędruje do galerii najlepszych na rynku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 11 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Wycofał się Janka i Kostelic . Riesch chora . Vonn się wycofa ? Szwajcar Carlo Janka nie wystąpi w superkombinacji i zjeździe na mistrzostwach świata w narciarstwie alpejskim w niemieckim Garmisch-Partenkirchen. Chorwat Ivica Kostelić, który w środę w Garmisch-Partenkirchen zdobył brązowy medal alpejskich mistrzostw świata w supergigancie, skrytykował organizatorów za stan trasy i termin zawodów. Zdecydował również, że nie wystąpi w zjeździe i superkombinacji. Według niego, stok był zlodzony i nierówny, co mogło spowodować poważne kontuzje zawodników. Riesch dołączyła do swojej rywalki, Lindsey Vonn, na liście niedysponowanych alpejek. Występ Niemki w piątkowej superkombinacji stoi pod znakiem zapytania z powodu infekcji wirusowej. Kto i gdzie przyjmuje zakłady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 No i Ania Mała Pieguska wygrała - brawo Szkoda Lary Gut - szła na pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 oj bardzo szkoda. I byłoby wtedy śliczne pudło, choć przecież to z Pączkiem też jest b. sympatyczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi