ROSSIGNOL Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Dzisiaj otwarcie - czy może ktoś to pokazuje i o której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Program ARD o godzinie 17:50 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Typowanie? Żadnych konkursów, typowań? Wszystko prawie gotowe - schemat, listy - wystarczyłoby dodać terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 7 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Żadnych konkursów, typowań? Wszystko prawie gotowe - schemat, listy - wystarczyłoby dodać terminy A propos głosowania jak byłem wczoraj na 1 miejscu listy w gigancie kobiet to też dostanę torbę ? Co to jest za warunek poprawnego wypełnienia adresu ? Jak nie wypełniłem to nie będzie torby ? Bo rodzinka już fanty porozdzielała między siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 8 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 o 10:25 początek supergiganta kobiet . SUPERGIGANT 08/02/2011 10:25 Moje typowanie : 1 LINDSEY VONN 2 ELISABETH GOERGL 3 MARIA RIESCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 jak nie można typować MŚ jak zawodów PŚ to też to zrobie swoje typy na pierwszy dzień mistrzostw:) 8-02-2011, Super-G Ladies 1. Vonn Lindsey 2. Gut Lara 3. Mancuso Julia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Super-G 08/02/2011 1.VONN Lindsey 2.MANCUSO Julia 3.RIESCH Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Alpejskie MŚ - mniej kibiców na trybunach dla ich bezpieczeństw http://sport.interia.pl/news/mniej-miejsc-na-trybunach-podczas-narciarskich-ms,1594038 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Mamy dwie nasze zawodniczki w SG: 33. Karolina Chrapek 37. Agnieszka Gąsiennica-Daniel Trzymamy kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 oby im się powiodło! Vonn po swoim przejeździe dopiero 7! po 22 zawodniczkach złoto dla Goergl, srebro dla Mancuso:) brąz dla Riesch.. i chyba tak już zostanie bo nie widze żadnej która mogłaby im zagrozić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Ciekawe jest to , że góra taka lodowa a tylko jeden upadek jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 8 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 (edytowane) WYNIKI TYPOWANIA : 1 . So Seductive ... brawo W naszej zabawie w typowanie najlepsi byli : 1. So Seductive 2. Smiths23 3. ROSSIGNOL brawo , cenne:confused: nagrody do odebrania w biurze zawodów:D Jednocześnie zapraszam już do typowania w SUPERGIGANCIE MEN Edytowane 8 Luty 2011 przez ROSSIGNOL zdjęcie mistrzyyyyyyyyyni Goergl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 1 goergl 2 mancuso 3 riesch kurde, za późno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 1 goergl 2 mancuso 3 riesch kurde, za późno??? masz szanse na jutro:D ja powinienem byćtrzeci bo trafiłem tylko piękną Julie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 masz szanse na jutro:D ja powinienem byćtrzeci bo trafiłem tylko piękną Julie:D Ona trochę babochłop... są ładniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 są są.. np Lara Gut:) ale Julia, mi:) sie podoba:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 są są.. np Lara Gut:) ale Julia, mi:) sie podoba:P jak dokładniej jej sie przyglądam to taki mały fizol z niej, z twarzy ładna, ale krótka noga też jest... Chemmy Alcot jest najfajniesza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 No właśnie zastanawiam się co się tak większość zachwyca urodą Julii, nie to żeby była brzydka ale ma dziwny grymas zamiast uśmiehu i faktycznie z budowy ciała trochę bary ma rozbudowane:D Ale cóż, ja sie na dziewczynach nie znam:D Nasza zawodniczka miała 6,07 straty i 34 miejsce (na 38 zawodniczek które ukończyły). Ale niech dziewczyna przeciera szlaki i nabiera doświadczenia:) Agnieszka nie dojechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 No właśnie zastanawiam się co się tak większość zachwyca urodą Julii, nie to żeby była brzydka ale ma dziwny grymas zamiast uśmiehu i faktycznie z budowy ciała trochę bary ma rozbudowane:D Ale cóż, ja sie na dziewczynach nie znam:D Nasza zawodniczka miała 6,07 straty i 34 miejsce (na 38 zawodniczek które ukończyły). Ale niech dziewczyna przeciera szlaki i nabiera doświadczenia:) Agnieszka nie dojechała. Kasia - wydaje mi się , że nie dorastają tobie do pięt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Elena Curtoni !! to jest dopiero piękna kobieta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 W pierwszej Elena Curtoni także zasługuje na uwagę :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Elena mi wyglada na taką grzeczną dziewczynkę trochę, ja wolę takie diablice:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Kasia - wydaje mi się , że nie dorastają tobie do pięt Nie cwaniakuj:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Nie cwaniakuj:rolleyes: Chciałem być miły;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi