Slash0r Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Chciałbym przypomnieć forumowiczom, że jeśli jesteście abonentami sieci Plus możecie skorzystać z 20% zniżki na wybrane wyciągi. http://www.plus.pl/oferta_indywidualna/nasze_promocje/dla_obecnych_klientow/zima2011/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Figo ma w Plusie i cały czas marzy żeby do tych kurortów na narty pojechać Zapewne będzie szczęśliwy jak się dowie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Znając Figo prędzej sieć zmieni niz z ich super promocji skorzysta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Znając Figo prędzej sieć zmieni niz z ich super promocji skorzysta:D Znając Figo to prędzej kanapy powstaną w Szczyrku niż on sieć zmieni:D, chłopak jest strasznie stały w uczuciach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 6 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Co wam się tak strasznie nie podoba? Chyba świetna wiadomość, dla tych, którzy przy tych ośrodkach mieszkają, no może z wyjątkiem GATu. Ale na Jaworzynie jest za co płacić, Wierchomla i Zieleniec też nie są złe, więc wdłg mnie promocja dobra. Zniżka spora i łatwa do uzyskania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Tak tylko zapodaliśmy małego off topa a sama inicjatywa bardzo zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Co wam się tak strasznie nie podoba? Chyba świetna wiadomość, dla tych, którzy przy tych ośrodkach mieszkają, no może z wyjątkiem GATu. Ale na Jaworzynie jest za co płacić, Wierchomla i Zieleniec też nie są złe, więc wdłg mnie promocja dobra. Zniżka spora i łatwa do uzyskania. Gdzie byłeś za granicą na nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Ja byłem poza granicami Śląska w Małopolsce:D ale juz nie długo to postaram się nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 6 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Gdzie byłeś za granicą na nartach? Tak jak piszę wojtuś to ja też byłem w Małopolsce za granicą Weź nie przesadzaj, rozpuściłeś się SB i za dużo wymagasz od Polskich ośrodków w porównaniu z alpejskimi:D Jesteś w Polsce, halo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Tak jak piszę wojtuś to ja też byłem w Małopolsce za granicą Weź nie przesadzaj, rozpuściłeś się SB i za dużo wymagasz od Polskich ośrodków w porównaniu z alpejskimi:D Jesteś w Polsce, halo? Masz 100% racji że się rozpuściłem i bardzo tego żałuję, nie wiem kiedy Ty pożałujesz, ale wiem że Wojtuś za miesiąc pożałuje jaką sobie krzywdę robi i jak wróci i pojedzie na Osadę to po prostu stwierdzi że to z narciarstwem nie ma nic wspólnego:rolleyes:. Na Praciaki mam 25 min jazdy samochodem, na Żar 20 min, nic od tych górek nie wymagam, po prostu mam je gdzieś, do dupy taka jazda żebym ja się nie umiał zagrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Sławek za 1,5 miesiąca i pewnie będzie tak jak piszesz. Ps.Człowiek do lepszego szybko się przyzwyczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 6 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Masz 100% racji że się rozpuściłem i bardzo tego żałuję, nie wiem kiedy Ty pożałujesz. No ja raczej nie prędko zaznam normalnego nartowania, ale się z tobą zgadzam. Chociaż teraz nie wiem, czy to bedzie bezpieczne, bo obecnie przy w miarę warunkach nie lecą wszelkie "k***y" na polskim stoku co za dziadostwo, no a ja też tak mam, że jak się rozpuszczę, to potem ciężko do starego syfu wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Jaką cenę ma ten sms ? Na stronie plusa nie jest napisane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Znając nasze realia pewnie 30% ceny karnetu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Jaką cenę ma ten sms ? Na stronie plusa nie jest napisane . Opłata za wysłanie SMS zgodna jest z cennikiem właściwym dla posiadanej przez Uczestnika taryfy. Czyli płaci się jak za normalnego sms'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Dziękuję bo myślałem że to jakiś drogi SMS . Jak pojadę do Zieleńca to wypróbuję . Zawsze wyjdzie 20 % taniej czyli 16 zł . Za 13 zł ostatnio kupiłem super skarpety Race z firmy 4F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Pytanko - na Pilsku w GAT tez jest ta zniżka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Pytanko - na Pilsku w GAT tez jest ta zniżka ?? http://www.plus.pl/indywidualna/Abonament/AktualniKlienci/Promocje/ZimaOdjazdowychZnizek/ zdaje się że promocja już się skończyła 31.12.2011 chyba że nową wprowadzili? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz Napisano 3 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2012 Promocja jest - korzystałem z niej tydzień do tyłu na SON-ie w Szczyrku, ale Pilska już chyba nie dotyczy. Na pewno w promocji z tego co pamiętam jest jeszcze Zieleniec i Kasprowy. Poszukaj na wątku SON, gdzieś był link do tej promocji na 2012... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi