Slash0r Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Wisła i Szczyrk mają szansę przejąć obiekty Centralnego Ośrodka Sportu - skocznie narciarskie Malinkę i Skalite oraz trasy FIS na Skrzycznem! Sposób zarządzania tymi obiektami przez COS w Szczyrku przelał czarę goryczy wśród działaczy Polskiego Związku Narciarskiego, którzy interweniowali nawet w tej sprawie u ministra sportu. http://www.dziennikzachodni.pl/beskidy/365257,wisla-i-szczyrk-wezma-malinke-oraz-skalite,id,t.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 No ja nie wiem czy to jest dobra informacja:rolleyes: Z tego co mi wiadomo to skocznie nie są rentownymi obiektami, a trasy narciarskie już i owszem, więc będzie taka sytuacja że wszystkie zarobione pieniądze na narciarzach pójdą na pokrycie kosztów utrzymania skoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 No i potrzebna była ta skocznia w Wiśle? Zaraz się okaże, że nikt jej nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaBB Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 No ja nie wiem czy to jest dobra informacja:rolleyes: Z tego co mi wiadomo to skocznie nie są rentownymi obiektami, a trasy narciarskie już i owszem, więc będzie taka sytuacja że wszystkie zarobione pieniądze na narciarzach pójdą na pokrycie kosztów utrzymania skoczni. Racja co do skoczni kompletnie nie rentowne obiekty ale co do Skrzycznego hmmm. W sumie to Bydlinski zarządził poszerzanie tras przed budową nowej Kolejki jak również dla tego żeby przy organizacji zawodów nie ograniczać narciarzy przez całkowite zamykanie FISu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi