JC Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Nie wiem ilu z Was zauważyło, ale w naszej telewizji leci, chyba pierwsza w historii, reklama nart. Przedstawiciel HEAD'a w Polsce promuje narty reklamą z Bode Millerem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Yhy, ale to już dłuższy czas. Spotkanie klubu anonimowych alko... wróć! speedoholików:D Miło się takie rzeczy w Polsce oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 dzisiaj jak jechałem do Pawłowic widziałem przed Tychami reklamę Head'a na dużym bilbordzie po lewej tuż obok salonu Suzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi