SQba Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 a czapeczka ze śmigiełkiem lub kask z przypiętym do zapięcia na gogle hmm ogonkiem , u pana wyglądającego na po 50 ... takie wynalazki trafiły się dziś w kolejce:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Ja wole Setha z tych czasów, chociaż ostatnio w Light the Wick dal czadu. No ale od tematu obciachu odbiegamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 a czapeczka ze śmigiełkiem lub kask z przypiętym do zapięcia na gogle hmm ogonkiem , u pana wyglądającego na po 50 ... takie wynalazki trafiły się dziś w kolejce:p Czapka to obciach . KASK NIE , zdecydowanie wszyscy noszący kask są POZYTYWNI . ŻADEN KASK NIE MOŻE BYĆ OBCIACHEM . Fajny miał ten ogonek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 O co chodzi z tym ogonkiem??? O taką plastikową szlufkę z tylu kasku gdzie guma z googli wchodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQba Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Czapka to obciach . KASK NIE , zdecydowanie wszyscy noszący kask są POZYTYWNI . ŻADEN KASK NIE MOŻE BYĆ OBCIACHEM . Fajny miał ten ogonek ? kask z ogonkiem jak jest firmowo dołożony ok spoko choć i tak bardziej dla kobiet.. ta kitka było słabaa .. Kask za to jak najbardziej miał fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 kask z ogonkiem jak jest firmowo dołożony ok spoko choć i tak bardziej dla kobiet.. ta kitka było słabaa .. Kask za to jak najbardziej miał fajny lapiesz glebei lecisz jak tomahawk w dól to może google zerwać, a tak to przynajmniej masz je z tylu? i nie trzeba szukać pod drzewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość młody92 Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 A co powiecie na takie ubranko na stok:p:p . To jest dopiero obciach w czymś takim jeździć.:cool: :eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
młodyy Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 W dniu 5.02.2011 o 18:57, Gość młody92 napisał: Witajcie. Jak można po latach usunąć zdjęcia dodane do posta ?? Zdjęcia kombinezonów które dodałem, są naprawdę, bardzo i to bardzo siarowate. Nie jeżdżę już praktycznie w kombinezonach jednoczęściowych, to były początki. Tylko czasem jeszcze zakładam. A co powiecie na to??Pisaliście o kombinezonach jednoczęściowych. Jakoś dla mnie to obciach na stoku.[ATTACH]1789[/ATTACH] Takiego czegoś nigdy bym nie założył[ATTACH]1790[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 Obciach? Ten żółty kombinezon jest bardzo w trendzie. Marki ubraniowe teraz wracają do stylu lat 80-90. A większy obciach to dla mnie 'kupa sprzętu, zero talentu...'. Ze swojego pierwszego alpejskiego wyjazdu pamietam właśnie starszych panów jeżdżących jak marzenie w takich kombinezonach i z pewnością nie mieli żadnych powodów do wstydu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cosworth240 Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 8 godzin temu, młodyy napisał: Poczekaj aż Peak Performance albo inny POC zaproponuje strój jednoczęściowy, najlepiej w cenie około 4-5 tysi. Wtedy dla wielu nagle to będzie szpan nie obciach... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 5 minut temu, Cosworth240 napisał: Poczekaj aż Peak Performance albo inny POC zaproponuje strój jednoczęściowy, najlepiej w cenie około 4-5 tysi. Wtedy dla wielu nagle to będzie szpan nie obciach... Już to zrobił Rossignol. Kilka tysięcy i masz ciapaty, kolorowy kombinezon, oczywisty tuning, tego co już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 Helly Hansen Powder Suit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 Strój, oprócz ego właściciela powinien nieść też wielkie idee społeczno-kulturowe, i z taką myślą użyłem na wymiar jednoczęściowy strój w kolorze tęczy, zainspirowany ostatnią rewolucją.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 (edytowane) ...uszyłem,nie użyłem.. Edytowane 3 Styczeń 2021 przez lski@interia.pl 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 54 minuty temu, lski@interia.pl napisał: ...uszyłem,nie użyłem.. kilka tygodni temu w Jurgowie zaczepiłem gościa w takim wdzianku - bo myślałem ze to Ty. Się okazało ze to jakiś Słowak ..pewnie pomyślał ze ja tez "tęczowy" i szukam 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 Największy obciach to zawodnicza guma i wielki balon z przodu. Co do kombinezonów, to chyba całkiem dobra opcja do jazdy. Tylko w knajpie nie praktyczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 3 godziny temu, Spiochu napisał: Największy obciach to zawodnicza guma i wielki balon z przodu. Przecież to mięśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 Kiedyś w USA odwiedziłem znajomego fana roweru i lokalnej kuchni,Meksykanina.Miał wielki brzuch i cały garaż pełen różnych maszyn fitnesowych ,a na pytanie,czemu na nich nie ćwiczy,odpowiedział,że ćwiczy i właśnie dzięki temu takie mięśnie brzucha sobie wyrobił... 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 3 godziny temu, Spiochu napisał: Co do kombinezonów Ostatnio na Złotym Groniu jeździła dziewczyna w kombinezonie. Widać było, że nowy, a nie po rodzicach. Nieistotne - odjeżdżała mi jak chciała. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 4 godziny temu, Spiochu napisał: Największy obciach to zawodnicza guma i wielki balon z przodu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 Dobrze widzę, że komuś udało się odkopać temat po prawie DZIESIĘCIU LATACH ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 29 minut temu, mysiauek napisał: Dobrze widzę, że komuś udało się odkopać temat po prawie DZIESIĘCIU LATACH ? Dobrze widzisz Dawaj złota łopatę 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 Dobrze że temat odkopano. Niby tylko 10 lat a jakież zmiany w naszym życiu zaszły. Wypada na nowo zdefiniować ten obciach, bo dla każdego będzie on czym innym. Oczywiście łamanie ogólnych zasad kulturalnego zachowania zawsze będzie obciachem, to chyba zrozumiałe. No ale jak już pisze o zmianach, to chce zauważyć, że obecnie każdy dysponuje aparatem fotograficznym, choćby w smartfonie. I właśnie ten aparat, a właściwie to zamieszczane niektóre zdjecia są właśnie tym obciachem. Obciachem nie bezpośrednio na stoku ale ze stokiem związane. Jest tego multum, a to cola, piwo, frytki na talerzu, a to mulda, a to kałuża... Czekam na chwilę kiedy zobacze dokumentację fotograficzna zawierająca np zdjęcie kupy w kiblu po obfitym posiłku czy może majtek poznanej w dyskotece apres ski damy. Wszystko przed nami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankowiec Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 59 minut temu, marcinn napisał: Dawaj złota łopatę 😀 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2021 Przeczytawszy cały wątek, wychodzi jednak,że nie ubiór zdobi człowieka, a największym obciachem jest jazda bez kijów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi