ROSSIGNOL Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Mój syn powiedział by że się "lansuje" . Szkoda że nie zrobiłeś fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Jeszcze powinna mieć białe botki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Jeszcze powinna mieć białe botki. Wedle życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) Jeszcze powinna mieć białe botki. Ależ proszę, jest i lans i B.K. i Gubałówka - co prawda bez śniegu ale to w sumie bez znaczenia źródło: http://forum.trojmiasto.pl/Elegantka-z-Gubalowki-t64894,1,11.html Edytowane 10 Luty 2011 przez gajowy01 jeszcze jedno foto dla potomności :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Normalnie padnę . Aż mnie zatkało . Barbi . Dzięki kolego teraz mogę spokojnie iść spać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 Ależ proszę, jest i lans i B.K. i Gubałówka - co prawda bez śniegu ale to w sumie bez znaczenia źródło: http://forum.trojmiasto.pl/Elegantka-z-Gubalowki-t64894,1,11.html Fantastyczna odzież turystyczna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 wlaśnie oglądam powtórkę (ORF Sport) wczorajszego Super G i co widzę?:eek: kadrowicze OSV białe spodnie, redaktor Pariasek i inni białe kurtki, z przerażeniem zaglądam do szafy o k...a, a tam biała kurtka, Bode Miller jakaś obciachowa zielona kurtka...błagam dobijcie mnie!!! życzę więcej zabawy na stoku, a mniej prowincjonalnego plotkarstwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 kto by się czuł obrażony i zażenowany jakby akurat w danej miejscowości gdzie jeździcie toczyła by się najlepsza gra na świecie G.N.A.R??? oczywiście polska wersja nie była by tak dobra jak oryginalna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 10 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) wlaśnie oglądam powtórkę (ORF Sport) wczorajszego Super G i co widzę?:eek: kadrowicze OSV białe spodnie, redaktor Pariasek i inni białe kurtki, z przerażeniem zaglądam do szafy o k...a, a tam biała kurtka, Bode Miller jakaś obciachowa zielona kurtka...błagam dobijcie mnie!!! życzę więcej zabawy na stoku, a mniej prowincjonalnego plotkarstwa:) Kurde nie martw się ja mam białą kurtkę i do tego ...... deskę :-) To jest dopiero obciaszek . P.s. też życzę zabawy na stoku i proszę o zdjęcie kurtki (ek) . Edytowane 10 Luty 2011 przez ROSSIGNOL te słynne p.s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Moja kurtka jest czarna. Skóra mi cierpnie jak pomyślę,że kiedyś ktoś okrzyknie czarne kurtki obciachem.:eek: Chyba przestanę wtedy jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Moja kurtka jest czarna. Skóra mi cierpnie jak pomyślę,że kiedyś ktoś okrzyknie czarne kurtki obciachem.:eek: Chyba przestanę wtedy jeździć. Hehe pomyśl Figo jakby dołożył do tego jeszcze czerwony to można by pozamykać ośrodki takimi pustkami by zawiało na stokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Moja kurtka jest czarna. Skóra mi cierpnie jak pomyślę,że kiedyś ktoś okrzyknie czarne kurtki obciachem.:eek: Chyba przestanę wtedy jeździć. spokojnie;) moja kurtka tez jest czarna;) nawet spodnie mam czarne;) wiec nie moze to byc obciach, zapewniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 A moja pomarańczowa:cool: To mogę się pokazywać, czy zmieniać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 A ja mam kurtkę czerwoną, dlatego że jestem z Czerwonego Zagłębia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 A ja mam kurtkę czerwoną, dlatego że jestem z Czerwonego Zagłębia:) cholera ja też jestem i też mam softshella czerwonego ale używam go sporadycznie zeby nie bylo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 a ja mam kurtke białą flectarn i czarne spodnie w paski plamki motywy z gazet? i do tego chustkę w kolorowe psie łapy?? w sumie ten temat jest co najmniej mało poważny to jednak każdy człowiek zwraca uwagę na to jak wygląda, czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 w sumie ten temat jest co najmniej mało poważny to jednak każdy człowiek zwraca uwagę na to jak wygląda, czy się mylę? Jak najbardziej, ja tylko w pierwszym sezonie na to nie zwracałem uwagi: D ważniejsze było przeżyć na stoku reszta była mało istotna, ale w mirę upływu czasu kupuje sie coraz to lepsze ciuchy i sprzęt to trochę taki snobizm, któremu i ja ulegam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Jak najbardziej, ja tylko w pierwszym sezonie na to nie zwracałem uwagi: D ważniejsze było przeżyć na stoku reszta była mało istotna, ale w mirę upływu czasu kupuje sie coraz to lepsze ciuchy i sprzęt to trochę taki snobizm, któremu i ja ulegam. Dla mnie te gadżety narciarskie są jak narkotyk . Ale nie czuję się snobem . Solidnie muszę się napracować by coś kupić , a ponieważ nie mam za dużo kasy do wydania to poluję na wyprzedaże . Lubię kurtki firmy Oakley , w tym roku mają niesamowite przeceny ( -70%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 A ja mam kurtkę czerwoną, dlatego że jestem z Czerwonego Zagłębia:) Mam czerwone spodnie z podobnego powodu. Working Class rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 11 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2011 Mam czerwone spodnie z podobnego powodu. Working Class rządzi Ty jesteś Working Class ,.............w białym kołnierzyku.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzecho70 Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Do listy obciachów pragnę wpisać Mega Obciach - jazda na nartach z papierosem w ustach, W tym roku dośwaidczyłem tego na własnej skórze a raczej kurtce. Koleś wjechał w moje plecy i wywrócił się.Obejrzałem sie i moim oczom uazał sie komiczny obraz leżącego kolesiaz wygiętym papierosem w ustach....na marginesie wyalił mi dziurkę w kurtce .... dołączam do przedmówców że nie obciach być w jakims ciuchu który jast może nie supoer modny czy zgodny z obowiązującymi trendami ale zachowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Rozpisujecie się, a obciachem jest po prostu szukanie obciachu na stoku i negatywne wypowiadanie się w tym wątku o Rainerku Schoenfelderku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bańka Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 (edytowane) Pan Seth Morrison jeździl ze szlugiem . Edytowane 13 Luty 2011 przez Bańka chęć dopisania ``.`` (kropki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Pan Seth Morrison jeździl ze szlugiem . Bo to jest umiejętność,a nie obciach;)Ten ,który spalił kurtkę grzecho70 chyba jej nie posiadał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 Pan Seth Morrison jeździl ze szlugiem . Czy to ten w zielonej suuuuuuuuuper kurtce ? Czy ten drugi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi