Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Do Moderatora SB

marboru

Rekomendowane odpowiedzi

Ja czasami żałuję, że nie jestem z Bielska albo z innych dolnych okolic Polski

mieszkań w Żywcu nie brakuje;) jak i Bielsku, jak pisał SB ;)

zdecydowanie jednak tańsze sa w BB, w Żywcu prędzej dom wybudujesz niz tanie mieszaknie kupisz:)

No to w takim razie słabo studiujesz forum, bo już kiedyś ktoś wyskoczył z takim argumentem i udowadniałem wtedy że to nie prawda, a udowadniałem to podpierając się faktami

Każdy będzie widział zawsze to co będzie chciał zobaczyć :)

A tak nawiasem:

Pytanie Do SB (pytanie bez żadnych podtekstów, ciekawość):

Kim właściwie jesteś dla Skionline i jak rolę tu pełnisz?

wiecie co dajcie sobie siana!!!

Po co w ogóle kontynuowac temat. W życiu zawsze są równi i równiejsi, tak więc jak komuś się nie podoba to zawsze może przenieść się na inne forum. Nie jest to najwspanialsze forum na świecie ale jest fajnie:)

Ostatnio zarejestrowałem się na innym forum bo miałem spory problem z autem i tam to dopiero eldorado, moderatorzy (słoma z butów) zadufani w sobie i poprostu hamscy.

Pytanie Do SB (pytanie bez żadnych podtekstów, ciekawość):

Kim właściwie jesteś dla Skionline i jak rolę tu pełnisz?

Pewnie nurtuje Cię SB:rolleyes:, S - to pierwsza litera mojego imienia, a B - to pierwsza litera mojego nazwiska, ot cała nie tajemnica, bo też już było o tym wielokrotnie na forum:).

A kim jestem dla Skionline, tym co Ty i ponad 10 tyś innych użytkowników, tyle że ja jeszcze tu sprzątam:cool:.

Pewnie nurtuje Cię SB:rolleyes:, S - to pierwsza litera mojego imienia, a B - to pierwsza litera mojego nazwiska, ot cała nie tajemnica, bo też już było o tym wielokrotnie na forum:).

A kim jestem dla Skionline, tym co Ty i ponad 10 tyś innych użytkowników, tyle że ja jeszcze tu sprzątam:cool:.

Tu akurat myślałem, że to skrót od bielskich rejestracji :)

A głównie chodziło mi o to czy jesteś jednym z założycieli Skionline :)

Jestem od niedawna uczestnikiem tego forum i odnoszę wrażenie, że forum to jest prywatnym dla paru osób z bielska-białej.

Słusznie, wymienię w kolejności zupełnie dowolnej i zupełnie przypadkowej

1973marcin

Bończa

Boogie

brzydka_betty

Raceman

mysiauek

dareklewandowski

aklim

RACECARVER_

amberka

Ambro

wojtus81

Ci wszyscy userzy szeregowi i jeden mod pochodzą ,żyją i mieszkają w B-B

:rolleyes:;):P

Piszący te słowa niestety zalicza się prawdziwie do Twojego twierdzenia :cool::eek:

P.S.

Proszę o wybaczenie wymienione osoby,że akurat Wy przyszliście mi na myśl i pozwoliłem sobie użyć Waszych nicków.

Jeśli ktoś będzie miał z tym problem proszę o info na priva a natychmiast zniknie z mojego postu.

Tu akurat myślałem, że to skrót od bielskich rejestracji :)

Więcej ludzi tak myślało, ale ja ma na tabliczkach SB I, bo ze wsi jestem, ale i mam też WN:cool:, to dopiero jest czad:D

A głównie chodziło mi o to czy jesteś jednym z założycieli Skionline :)

Nie, no to ty, jak rodziło się Skionline to u mnie na wiosce dopiero słupy z prądem stawiali, a gdzie tam do telekomunikacji...:rolleyes:

Figo, nie wymieniłeś siebie:confused:

Siebie wymieniłem.

Ale popełniłem gafę bo nie wymieniłem Ciebie.:eek:

Nie wymieniłem wielu,wielu innych userów,którzy są bardzo,bardzo aktywni i posiadają ogromną wiedzę i doświadczenie.

I dzięki nim właśnie można o tym forum napisać ,że jest fajne.

Więcej ludzi tak myślało, ale ja ma na tabliczkach SB I, bo ze wsi jestem, ale i mam też WN:cool:, to dopiero jest czad:D

Nie, no to ty, jak rodziło się Skionline to u mnie na wiosce dopiero słupy z prądem stawiali, a gdzie tam do telekomunikacji...:rolleyes:

Może właśnie za takie odpowiedzi, Masz ten wątek :D

Witam Cię Andrzeju , a ja jestem z Gliwic i poprostu włączam się niekiedy do dyskusjii i jakoś mi nie przeszkadza że większość zajmujących tu głos jest z Bielska ,wręcz przeciwnie ,ponieważ zawsze odnosiłem wrażenie że mieszkać bliżej gór tzn. częściej obcować z narciarstwem a tym samym mieć więcej wiadomości i praktyki w tym zakresie,myślę że to tylko z korzyścią ,przynajmniej dla mnie .Pozdrawiam Cię Serdecznie i trochę cierpliwości a na pewno zmienisz zdanie .

Witam Cię Andrzeju , a ja jestem z Gliwic i poprostu włączam się niekiedy do dyskusjii i jakoś mi nie przeszkadza że większość zajmujących tu głos jest z Bielska ,wręcz przeciwnie ,ponieważ zawsze odnosiłem wrażenie że mieszkać bliżej gór tzn. częściej obcować z narciarstwem a tym samym mieć więcej wiadomości i praktyki w tym zakresie,myślę że to tylko z korzyścią ,przynajmniej dla mnie .Pozdrawiam Cię Serdecznie i trochę cierpliwości a na pewno zmienisz zdanie .

Wiem, że jest bardzo dobre, inaczej bym tu nie siedział. Zgadzam się z Tobą.

Ja mam takie odczucie.Jak zobaczyłem ten wątek, to skorzystałem z okazji i zapytałem,bo:

W Naszych czasach, nie mamy szkół narciarski, takich jak szkół podstawowych lub uczelni. Mamy jednak Ośrodek wiedzy narciarskiej, który dobrze Nam służy. Wśród słabej infrastruktury narciarskiej, mamy Tu bardzo sprytnych i przenikliwych myślicieli, którzy wzbudzają u Nas zainteresowanie tematami związanymi z narciarstwem, dlatego jest to forum Naszych czasów i wywiera potężny wpływ, wręcz nacisk na tworzenie nowych ośrodków i innych spraw związanych z narciarstwem.

Forum Skionline to Świątynia Narciarstwa, w której wiedzę wykładają nauczyciele-ochotnicy, i gdzie popularne tematy zainteresowań narciarskich są dyskutowane na otwartych wątkach. W tych "MURACH" wszyscy powinni być RÓWNI. Nawet najskromniejsi i najmłodsi z uczestników, powinni bezkarnie wymieniać opinie o "starszyźnie".

Siebie wymieniłem.

Ale popełniłem gafę bo nie wymieniłem Ciebie.:eek:

Nie wymieniłem wielu,wielu innych userów,którzy są bardzo,bardzo aktywni i posiadają ogromną wiedzę i doświadczenie.

I dzięki nim właśnie można o tym forum napisać ,że jest fajne.

no a ze czasem są zgrzyty, to też jest fajnie bo sie forum trochę odświeża :D

czasem ktoś powie za dużo itd itp jest spoko przecież o to chodzi nie może być nudy :P

no a ze czasem są zgrzyty, to też jest fajnie bo sie forum trochę odświeża :D

czasem ktoś powie za dużo itd itp jest spoko przecież o to chodzi nie może być nudy :P

dokładnie. Atmosfera musi się czasem oczyścić :D A jeśli chodzi o temat równych i równiejszych, to np. ja jestem tu "pionkiem" i nie mam z tym żadnych problemów. Myślę, że każde forum pod względem hierarchii jest skonstruowane podobnie. Tutaj akurat Jacek jest bossem, jest kilku moderatorów, ale osobiście nie zauważyłam, żeby obnosili się oni ze swoją funkcją.

Tak jak Sławek napisał, ktoś tu czasem musi sprzątać :D

Tak więc pozdrawiam wszystkich "wyżej" i "niżej" postawionych :D

PS. Figo ja też się wzruszyłam ;)

• Like 1

Ty to SB sławny jesteś :) Całe wątki dla Ciebie zakładają!

A to powiem Ci mało tego:rolleyes:, na innych forach jeszcze o mnie piszą:D, znaczy są to wpisy takie:

"PROSĘ PANIIIII, A ON MNIE POPCHNOŁŁŁŁŁŁ, BUUUUUU......BBBBUUUUUU...."

:D:D:D

Ty to SB sławny jesteś :) Całe wątki dla Ciebie zakładają!

Widać nie tylko "szeregowcy" dzielą się na tych z B-B i cała reszta :P;)

Modów tez to dotyczy.:)

W hameryce mają takie hasło;"nie ważne co o tobie piszą,....byle pisali":D

• Like 1