Ewa78 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Ja czasami żałuję, że nie jestem z Bielska albo z innych dolnych okolic Polski mieszkań w Żywcu nie brakuje;) jak i Bielsku, jak pisał SB zdecydowanie jednak tańsze sa w BB, w Żywcu prędzej dom wybudujesz niz tanie mieszaknie kupisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 No to w takim razie słabo studiujesz forum, bo już kiedyś ktoś wyskoczył z takim argumentem i udowadniałem wtedy że to nie prawda, a udowadniałem to podpierając się faktami Każdy będzie widział zawsze to co będzie chciał zobaczyć A tak nawiasem: Pytanie Do SB (pytanie bez żadnych podtekstów, ciekawość): Kim właściwie jesteś dla Skionline i jak rolę tu pełnisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 wiecie co dajcie sobie siana!!! Po co w ogóle kontynuowac temat. W życiu zawsze są równi i równiejsi, tak więc jak komuś się nie podoba to zawsze może przenieść się na inne forum. Nie jest to najwspanialsze forum na świecie ale jest fajnie:) Ostatnio zarejestrowałem się na innym forum bo miałem spory problem z autem i tam to dopiero eldorado, moderatorzy (słoma z butów) zadufani w sobie i poprostu hamscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Pytanie Do SB (pytanie bez żadnych podtekstów, ciekawość): Kim właściwie jesteś dla Skionline i jak rolę tu pełnisz? Pewnie nurtuje Cię SB:rolleyes:, S - to pierwsza litera mojego imienia, a B - to pierwsza litera mojego nazwiska, ot cała nie tajemnica, bo też już było o tym wielokrotnie na forum:). A kim jestem dla Skionline, tym co Ty i ponad 10 tyś innych użytkowników, tyle że ja jeszcze tu sprzątam:cool:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Pod względem informacji na temat stacji narciarskich z woj. Śląskiego, jest najlepsze na jakim byłem. Info jest na bieżąco - za to, bardzo SZANUJE to forum. Co godzinę jest świeża wiadomość ze stoków regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Pewnie nurtuje Cię SB:rolleyes:, S - to pierwsza litera mojego imienia, a B - to pierwsza litera mojego nazwiska, ot cała nie tajemnica, bo też już było o tym wielokrotnie na forum:). A kim jestem dla Skionline, tym co Ty i ponad 10 tyś innych użytkowników, tyle że ja jeszcze tu sprzątam:cool:. Tu akurat myślałem, że to skrót od bielskich rejestracji A głównie chodziło mi o to czy jesteś jednym z założycieli Skionline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Jestem od niedawna uczestnikiem tego forum i odnoszę wrażenie, że forum to jest prywatnym dla paru osób z bielska-białej. Słusznie, wymienię w kolejności zupełnie dowolnej i zupełnie przypadkowej 1973marcin Bończa Boogie brzydka_betty Raceman mysiauek dareklewandowski aklim RACECARVER_ amberka Ambro wojtus81 Ci wszyscy userzy szeregowi i jeden mod pochodzą ,żyją i mieszkają w B-B Piszący te słowa niestety zalicza się prawdziwie do Twojego twierdzenia :eek: P.S. Proszę o wybaczenie wymienione osoby,że akurat Wy przyszliście mi na myśl i pozwoliłem sobie użyć Waszych nicków. Jeśli ktoś będzie miał z tym problem proszę o info na priva a natychmiast zniknie z mojego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Tu akurat myślałem, że to skrót od bielskich rejestracji Więcej ludzi tak myślało, ale ja ma na tabliczkach SB I, bo ze wsi jestem, ale i mam też WN:cool:, to dopiero jest czad:D A głównie chodziło mi o to czy jesteś jednym z założycieli Skionline Nie, no to ty, jak rodziło się Skionline to u mnie na wiosce dopiero słupy z prądem stawiali, a gdzie tam do telekomunikacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Figo, nie wymieniłeś siebie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Figo, nie wymieniłeś siebie:confused: jak dla mnie to oczywista oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Figo, nie wymieniłeś siebie:confused: Siebie wymieniłem. Ale popełniłem gafę bo nie wymieniłem Ciebie.:eek: Nie wymieniłem wielu,wielu innych userów,którzy są bardzo,bardzo aktywni i posiadają ogromną wiedzę i doświadczenie. I dzięki nim właśnie można o tym forum napisać ,że jest fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Więcej ludzi tak myślało, ale ja ma na tabliczkach SB I, bo ze wsi jestem, ale i mam też WN:cool:, to dopiero jest czad:D Nie, no to ty, jak rodziło się Skionline to u mnie na wiosce dopiero słupy z prądem stawiali, a gdzie tam do telekomunikacji... Może właśnie za takie odpowiedzi, Masz ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Może właśnie za takie odpowiedzi, Masz ten wątek Ale Stary, jak chcesz to tylko powiesz to Ci też założę, kein problem:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Siebie wymieniłem. Ale popełniłem gafę bo nie wymieniłem Ciebie.:eek: ...ale ja nie mieszkam w BB:p Prawie sie wzruszyłam...aż tak że nie byłam w stanie zacytować Twojej dalszej części wypowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Dobra, ale o tytule: "Numery rejestracyjne WN, to dopiero jest czad" lub "U mnie na wiosce dopiero słupy z prądem stawiali" Kończę już bo, można tak w nieskończoność. Pozdrawiam JC - kręć tym forum jak alpejską karuzelą Pucharu Świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Witam Cię Andrzeju , a ja jestem z Gliwic i poprostu włączam się niekiedy do dyskusjii i jakoś mi nie przeszkadza że większość zajmujących tu głos jest z Bielska ,wręcz przeciwnie ,ponieważ zawsze odnosiłem wrażenie że mieszkać bliżej gór tzn. częściej obcować z narciarstwem a tym samym mieć więcej wiadomości i praktyki w tym zakresie,myślę że to tylko z korzyścią ,przynajmniej dla mnie .Pozdrawiam Cię Serdecznie i trochę cierpliwości a na pewno zmienisz zdanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1982 Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Witam Cię Andrzeju , a ja jestem z Gliwic i poprostu włączam się niekiedy do dyskusjii i jakoś mi nie przeszkadza że większość zajmujących tu głos jest z Bielska ,wręcz przeciwnie ,ponieważ zawsze odnosiłem wrażenie że mieszkać bliżej gór tzn. częściej obcować z narciarstwem a tym samym mieć więcej wiadomości i praktyki w tym zakresie,myślę że to tylko z korzyścią ,przynajmniej dla mnie .Pozdrawiam Cię Serdecznie i trochę cierpliwości a na pewno zmienisz zdanie . Wiem, że jest bardzo dobre, inaczej bym tu nie siedział. Zgadzam się z Tobą. Ja mam takie odczucie.Jak zobaczyłem ten wątek, to skorzystałem z okazji i zapytałem,bo: W Naszych czasach, nie mamy szkół narciarski, takich jak szkół podstawowych lub uczelni. Mamy jednak Ośrodek wiedzy narciarskiej, który dobrze Nam służy. Wśród słabej infrastruktury narciarskiej, mamy Tu bardzo sprytnych i przenikliwych myślicieli, którzy wzbudzają u Nas zainteresowanie tematami związanymi z narciarstwem, dlatego jest to forum Naszych czasów i wywiera potężny wpływ, wręcz nacisk na tworzenie nowych ośrodków i innych spraw związanych z narciarstwem. Forum Skionline to Świątynia Narciarstwa, w której wiedzę wykładają nauczyciele-ochotnicy, i gdzie popularne tematy zainteresowań narciarskich są dyskutowane na otwartych wątkach. W tych "MURACH" wszyscy powinni być RÓWNI. Nawet najskromniejsi i najmłodsi z uczestników, powinni bezkarnie wymieniać opinie o "starszyźnie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Siebie wymieniłem. Ale popełniłem gafę bo nie wymieniłem Ciebie.:eek: Nie wymieniłem wielu,wielu innych userów,którzy są bardzo,bardzo aktywni i posiadają ogromną wiedzę i doświadczenie. I dzięki nim właśnie można o tym forum napisać ,że jest fajne. no a ze czasem są zgrzyty, to też jest fajnie bo sie forum trochę odświeża czasem ktoś powie za dużo itd itp jest spoko przecież o to chodzi nie może być nudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 no a ze czasem są zgrzyty, to też jest fajnie bo sie forum trochę odświeża czasem ktoś powie za dużo itd itp jest spoko przecież o to chodzi nie może być nudy dokładnie. Atmosfera musi się czasem oczyścić A jeśli chodzi o temat równych i równiejszych, to np. ja jestem tu "pionkiem" i nie mam z tym żadnych problemów. Myślę, że każde forum pod względem hierarchii jest skonstruowane podobnie. Tutaj akurat Jacek jest bossem, jest kilku moderatorów, ale osobiście nie zauważyłam, żeby obnosili się oni ze swoją funkcją. Tak jak Sławek napisał, ktoś tu czasem musi sprzątać Tak więc pozdrawiam wszystkich "wyżej" i "niżej" postawionych PS. Figo ja też się wzruszyłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Ciekawe czy ja mogę taż załapać się pod Bielsko - skoro tam pracuję ? i mam samochód z blachami SB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Ciekawe czy ja mogę taż załapać się pod Bielsko - skoro tam pracuję ? i mam samochód z blachami SB ? Tak, tylko musimy Cię wpierw ochrzcić w Białce:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Ty to SB sławny jesteś Całe wątki dla Ciebie zakładają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Ty to SB sławny jesteś Całe wątki dla Ciebie zakładają! Hehe:D Prawa ręka Wszechmocnego Wielkiego Admina:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Ty to SB sławny jesteś Całe wątki dla Ciebie zakładają! A to powiem Ci mało tego:rolleyes:, na innych forach jeszcze o mnie piszą, znaczy są to wpisy takie: "PROSĘ PANIIIII, A ON MNIE POPCHNOŁŁŁŁŁŁ, BUUUUUU......BBBBUUUUUU...." :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 Ty to SB sławny jesteś Całe wątki dla Ciebie zakładają! Widać nie tylko "szeregowcy" dzielą się na tych z B-B i cała reszta ;) Modów tez to dotyczy. W hameryce mają takie hasło;"nie ważne co o tobie piszą,....byle pisali":D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi