ARI Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Wielkie dzięki :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 ja niestety polozyłam...na ten konkurs labe. zabolało mnie to ze link do zdjec niektórch znajduje sie na wielu forach... z prosba o wsparcie:( wiec wygrywa ten co poprosi o jak najwieksza ilosc glosów, jest to jednak wyscig:rolleyes:oj jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 3 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2011 ja niestety polozyłam...na ten konkurs labe. zabolało mnie to ze link do zdjec niektórch znajduje sie na wielu forach... z prosba o wsparcie:( wiec wygrywa ten co poprosi o jak najwieksza ilosc glosów, jest to jednak wyscig:rolleyes:oj jest Każde masowe głosowanie to jakiś tam, niestety, wyścig:D:) Ja tam na inne fora nie zaglądam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 ja niestety polozyłam...na ten konkurs labe. zabolało mnie to ze link do zdjec niektórch znajduje sie na wielu forach... z prosba o wsparcie:( wiec wygrywa ten co poprosi o jak najwieksza ilosc glosów, jest to jednak wyscig:rolleyes:oj jest Ewo, jeśli o mnie chodzi to...zadam Ci pytanie Co w tym złego, że wkleiłem swoje linki na inne fora, z których korzystam? Wśród tych for są: forum giełdowe, forum dogowe, forum leśne, forum i chat dwóch gier z sieci - wszędzie są moi przyjaciele Pewnie, że każda tego typu "zabawa" to wyścig... ...ale nie zapominaj, że jest również nagroda Jury Najfajniejsze jest to, cały czas się dziwię - że nie jestem zarejestrowany na Facebooku a mam już 25 "lubię to" :eek: Strasznie dziękuję Wszystkim, którzy kliknęli na moją amatorską fotkę: http://sudtirol.newsweek.pl/projekt/poludniowy-tyrol-konkurs/625/w-ramionach-przestrzeni,72011,0 Ponieważ Konkurs trwa, to proszę o wsparcie dla wszystkich Skionlinowców biorących w nim udział (aktualna lista poniżej). Nie ukrywam, że Ufoludy - to moje ulubione zdjęcie i kibicuję tej pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Ewo, jeśli o mnie chodzi to...zadam Ci pytanie Co w tym złego, że wkleiłem swoje linki na inne fora, z których korzystam? Wśród tych for są: forum giełdowe, forum dogowe, forum leśne, forum i chat dwóch gier z sieci - wszędzie są moi przyjaciele Pewnie, że każda tego typu "zabawa" to wyścig... ...ale nie zapominaj, że jest również nagroda Jury Najfajniejsze jest to, cały czas się dziwię - że nie jestem zarejestrowany na Facebooku a mam już 25 "lubię to" :eek: Strasznie dziękuję Wszystkim, którzy kliknęli na moją amatorską fotkę: http://sudtirol.newsweek.pl/projekt/poludniowy-tyrol-konkurs/625/w-ramionach-przestrzeni,72011,0 Ponieważ Konkurs trwa, to proszę o wsparcie dla wszystkich Skionlinowców biorących w nim udział (aktualna lista poniżej). Nie ukrywam, że Ufoludy - to moje ulubione zdjęcie i kibicuję tej pracy :) zauważ napisałam ze zabolało, a nie ze to złe Mariusz, proszę nie bierz osobiscie..bo to bezsensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 zauważ napisałam ze zabolało, a nie ze to złe Mariusz, proszę nie bierz osobiscie..bo to bezsensu. Nie biorę W sumie to, byłem zaskoczony odzewem :eek:, również tym, że Psi Przyjaciele, Leśni Ludzie, Gracze Giełdowi, i maniacy Gier (zwłaszcza jednej, w której rankingu przez bardzo długi czas byłem numer 1, teraz jestem numer 2... :D ) zainteresowali się pracami Ewo - Twoja praca w szczególności z chatu Gry X - otrzymała kilka głosów...zarówno Ona jak i sam konkurs wywołał spore zainteresowanie i długą dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Nie biorę Ewo - Twoja praca w szczególności z chatu Gry X - otrzymała kilka głosów...zarówno Ona jak i sam konkurs wywołał spore zainteresowanie i długą dyskusję chat Gry X...ufff nie zbadane są sciezki netu..niewatpliwie o tym konkursie mozna długo dyskutować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 Właściwie od samego początku zauważyłem,że to wyścig na głosy a nie konkurs... więc podziałałem tu i ówdzie. Przyjaciół sporo,więc idzie nieźle. Serdecznie dziękuję za każdy głos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 ja niestety polozyłam...na ten konkurs labe. zabolało mnie to ze link do zdjec niektórch znajduje sie na wielu forach... z prosba o wsparcie:( wiec wygrywa ten co poprosi o jak najwieksza ilosc glosów, jest to jednak wyscig:rolleyes:oj jest Ewa proszę mi tu nie wymiękać, tylko trochę aktywności wykazać samo się nie zrobi takie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 No dobra... Wcześniej głosowałem na ulubioną fotkę, teraz zagłosowałem na Twoją Johnny. A co... wolno mi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 4 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 Dla zainteresowanych odpowiedź w sprawie oficjalnych wyników Konkursu: Witam ponownie Panie Mariuszu, niestety odrobinę się pospieszyłem - jury wciąż jeszcze nie zdecydowało które zdjęcie dostanie nagrodę specjalną. Chcemy opublikować wyniki pełne, dlatego czekamy jeszcze na decyzję jury. Bardzo proszę o cierpliwość. Pozdrawiam serdecznie, Wojciech Wieman, Newsweek.pl Wcześniejsza informacja: Witam serdecznie, dzisiaj ogłosimy oficjalną listę zwycięzców. Pozdrawiam ciepło, Wojciech Wieman, Newsweek.pl W dniu 11-03-20 00:45, marboru pisze: > Kiedy można spodziewać się oficjalnych wyników? > Od wtorku minęło trochę czasu. > Pozdrawiam > marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andi Napisano 21 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2011 matematyka i liczby proszę się nie obrażąć ... Jedna osoba mila wczoraj 2012 postów a dziś juz 2059...... ONA chyba nie pracuje zawodowo tylko klika.co ciekawe ta osoba jest zarejstrowana na forum .. luty 2011 roku .. cóż ja mogę tylko pogratulować luzu w zyciu ..i braku inych problemów.... TERAZ pytanie do forumowiczów jak spedzicie wolny czas w okresie bez śniegu... ja rower SILOWNIA siatka oraz grill..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Oficjalne Wyniki Konkursu Miło mi poinformować, że są już oficjalne wyniki konkursu. W głosowaniu internautów zwyciężyli: 1. Ski pass - Mariusz z Radomia za zdjęcie pt. W ramionach przestrzeni 2. Ski pass - Tomasz z Krakowa za zdjęcie pt. Listopadowe południe - Stubai 3. Bluzę - Ewelina z Lubochni za zdjęcie pt. Między chmurami Alta Valtellina - Bormio 4. Bluzę - Maciej z Bielska-Białej za zdjęcie pt. Bajkowy Kasprowy 5. Bluzę - Janina z Ostrowa Wielkopolskiego za zdjęcie pt. Wypadek z uśmiechem na twarzy 6. Czapkę - Agnieszka z Rokietnicy za zdjęcie pt. Ski in Poland - Zieleniec 2011 7. Czapkę - Dawid z Ostrowa Wielkopolskiego za zdjęcie pt. Śnieg sypie ale nie odstrasza szaleć na stoku 8. Chustę - Paula z Nakła nad Notecią za zdjęcie pt. Mała hopka, ale jaki efektowny skok! 9. Chustę - Jakub z Gdańska za zdjęcie pt. Narty w goglach - Civetta Nagrodę jury (ski pass) otrzymał Marcin z Rokocina za zdjęcie pt. Norwegia Ze wszystkimi laureatami będziemy się kontaktować drogą elektroniczną, więc sprawdzajcie swoje skrzynki! GRATULUJEMY! Źródło: Newsweek.pl -------------------------------------------------------------------------------------------- Ponieważ pierwsze info o konkursie na forum dałem ja...wypadało również napisać, to ostatnie info z wynikami Zanim nieskromnie pochwalę się, że wygrałem ...to chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim, którzy oddali na mnie swój Klik-Głos. Bez Was ten wynik nie byłby tak dobry Dziękuję Dziękuję również wszystkim współKonkursowiczom Skionline za miłe towarzystwo w tej plebiscyto-zabawie...no i oczywiście: Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) ------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) Mariusz gratulacje w tym przypadku zadziałało powiedzenie – kto pierwszy ten lepszy no i oczywiście konkretne działanie w celu osiągnięcia sukcesu jeszcze raz gratuluje Edytowane 23 Marzec 2011 przez nurek1974 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) Gratulacje dla wszytkich długo trzymali w napieciu;) Edytowane 23 Marzec 2011 przez Ewa78 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Gratulacje dla wszytkich długo trzymali w napięciu z wynikami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Tak tak,też dostałem maila... Jestem na 4 miejscu,jakaś bluza będzie. Serdecznie dziękuję za każdy jeden głosik! Może utrzymałbym drugą pozycję,ale dwóch goniących naparzało,jak obliczyłem,ok. 30 głosów na minutę! :eek: Sam sprawdziłem i wykombinowałem jak to jest możliwe... Szkoda mi było czasu i też nie tak wyobrażałem sobie konkurs. Tutaj jeszcze chcę podziękować dwóm studentkom z Tychów,które sporo podziałały,żebym miał szansę. Marboru,gratulację! Gratuluję również wszystkim uczestnikom! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 (edytowane) Gratuluję marboru Edytowane 23 Marzec 2011 przez magelan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi