laryzbyszko Napisano 6 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Świetny wybór ! Ironia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Ironia? Absolutnie NIE ! W jednym z moich wcześniejszych postów doradzałem Ci K2 Miłego użytkowania i czekamy na obiecaną opinię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laryzbyszko Napisano 6 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Uffff! Już się bałem... Na pewno jak pojeżdżę, to Wam napiszę, jak się nartki sprawują. Na razie stoją w pokoju i zajebiście wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laryzbyszko Napisano 6 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Mam pytanie. Na wiązaniu jednej narty wyczuwalny jest pewien luz - minimalnie się "gibie" w stosunku do deski. Na drugiej wydaje mi się, że też pewien luzik jest, ale już praktycznie niewyczuwalny. Czy tak może być? Zdjąłem wiązania, założyłem ponownie, ale nadal tak jest. Może ten typ tak ma, dlatego się Was pytam, jak nie to pójdę reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Nie masz sie czym przejmować to normalne zachowanie w tych nartach zresztą tak jak w innych K2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Nie masz sie czym przejmować to normalne zachowanie w tych nartach zresztą tak jak w innych K2 Znaczy że co? Że to badziew:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Absolutnie żaden badziew narty i firma robia bardzo dobre narty a wiązania mają po prostu taka specyfikę że sie troszkę kolebią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laryzbyszko Napisano 6 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Tylko wydaje mi się, że to nie jest wina wiązań, tylko tych haków je trzymają do deski. Ale skoro tak może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laryzbyszko Napisano 6 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Ktoś jeszcze mógłby potwierdzić to co mówi wojtus81? Bo ew. jeszcze jutro miałbym czas tam pojechać wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Objeździłem kilka par K2 i taka ich specyfika a wymiana nic nie da, nie bój się wszystko jest w najlepszym porządku a narta naprawdę fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi