SkiKate Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Witajcie doświadczeni bywalcy w połowie marca chcę wybrać się na narty do Solden i: - po pierwsze ciekawa jestem Waszych doświadczeń w tym miejscu - jak oceniacie przygotowanie, ilość i różnorodność stoków, istnienie kolejek do wyciągów, tłumów itp. - po drugie czy w tym terminie mogę spodziewać się tam dobrej pogody? - po trzecie czy ktoś może polecić tam sprawdzoną i niedrogą kwaterę? Będę wdzięczna za Wasze opinie i wskazówki! Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Witajcie doświadczeni bywalcy w połowie marca chcę wybrać się na narty do Solden i: - po pierwsze ciekawa jestem Waszych doświadczeń w tym miejscu - jak oceniacie przygotowanie, ilość i różnorodność stoków, istnienie kolejek do wyciągów, tłumów itp. - po drugie czy w tym terminie mogę spodziewać się tam dobrej pogody? - po trzecie czy ktoś może polecić tam sprawdzoną i niedrogą kwaterę? Będę wdzięczna za Wasze opinie i wskazówki! Kaśka -po pierwsze jadę tam 12.03 więc będzie wszystko wspaniale przygotowane mnóstwo różnorodnych, świetnie przygotowanych tras, najnowocześniejsze krzesła i kabiny - pusto na trasach i przy kolejkach -po drugie w nocy z 12na 13 spadnie 37,5cm puchu rano temp. -5,2 na dole i -11,1 na lodowcu ale zimno nie będzie odczuwalne bo w dzień będzie świecić słońce, tak też będą wyglądały kolejne dni -mogę polecić przy samej trasie ale niestety w tym terminie już jest zajęte (przezemnie) spróbuj zapytać obok: http://www.gaestehaus-marco.at/ albo szukaj w tiscover.at 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Janusz dobrze gada;) A jak co to wlasnie w tym terminie (od 13'go), mozna mnie w Obergurgl odwiedzic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkiKate Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Januszu, wielkie dzięki za jakże kompleksową i optymistyczną odpowiedź wraz z prognozą pogody Jak widzę Twoja obecność ma tam nie lada znaczenie pozdrawiam! Kaśka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Januszu, wielkie dzięki za jakże kompleksową i optymistyczną odpowiedź wraz z prognozą pogody Jak widzę Twoja obecność ma tam nie lada znaczenie droga Kasieńko, moja pogoda jest zawsze najlepsza bo na nartach dobra jest dla mnie każda pogoda w Obergurgl LANSER:eek: naturalnie że planuję 1 dzień w krainie pięknych i bogatych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 LANSER:eek: naturalnie że planuję 1 dzień w krainie pięknych i bogatych:) A co myslales? Piekni i bogaci zapraszaja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Witajcie doświadczeni bywalcy w połowie marca chcę wybrać się na narty do Solden i: - po pierwsze ciekawa jestem Waszych doświadczeń w tym miejscu - jak oceniacie przygotowanie, ilość i różnorodność stoków, istnienie kolejek do wyciągów, tłumów itp. - po drugie czy w tym terminie mogę spodziewać się tam dobrej pogody? - po trzecie czy ktoś może polecić tam sprawdzoną i niedrogą kwaterę? Będę wdzięczna za Wasze opinie i wskazówki! Kaśka Przygotowanie i różnorodność tras -perfekt Tłumy będą,kojejki niekoniecznie Pogoda-jak Bóg da:D http://www.marcell.at/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tokis Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Solden Solden jest bardzo przereklamowane. Jak na te ceny to tras wcale nie ma tak dużo. Sama miejscowosć okropna, domy przy ruchliwej szosie, żadnego deptaka, żadnej atmosfery, taki lepszy Szczyrk. Wyższe Obergurgl to juz osobny karnet! Zillertal (Mayerhofen) i Paznauntal (Ischgl) rules! Tam jeździsz za 200 E po całej dolinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 żadnego deptaka dobrze że jadę na narty a nie na deptak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 taki lepszy Szczyrk Ale od Zakopanego to Soelden jednak gorsze, bo bez deptaka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi