januszb Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Za 2 osoby dorosłe i dziecko 10 lat 109,-EUR/doba HB czy tylko śniadanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin 76 Napisano 3 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 HB czy tylko śniadanie ? Bez wyzywienia, za śniadanie dopłata 10,-EUR/os. dorosłą, dziecko 7,- pozdr. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 to tanio nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin 76 Napisano 3 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 to tanio nie jest Może i nie, ale nie miałem czasu żeby szukać, a apartament wygląda całkiem nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin 76 Napisano 3 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Może na przyszłość ktoś mi podpowie gdzie najlepiej szukać dobrych i w miarę nie drogich noclegów w Austrii i we Włoszech, tą np. znalazłem ze strony Solden http://www.soelden.com/main/EN/SD/WI/index.html[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 luksus ma swoją cenę może tanio nie ale za to w mieście pojedziesz , zobaczysz to i zapomnisz o kosztach ja tam byłem dwa razy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin 76 Napisano 3 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 luksus ma swoją cenę może tanio nie ale za to w mieście pojedziesz , zobaczysz to i zapomnisz o kosztach ja tam byłem dwa razy Nie ma nic za darmo, a ja wolę wydać trochę więcej, mieć czysto i schludnie,nie tracić za dużo czasu na dojazdy do wyciągów, a wieczorem wygrzać się w saunie po całodniowym zjeżdżaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin 76 Napisano 3 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Czy tam są same takie szerokie trasy jak na twojej fotce? Bo juz się nie moge doczekać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 no nie złapalem wszystkiego w objektyw , patrząc na zdjęcie to po prawej stronie ciąąąąąągnie się tarsa i są tam kolejne ławki , jedne i drugie i można śmigać mega szeroko a to tylko początek zabawy na oststnim sczycie też mega szeroko , ogólnie dużo łatwych tras ale są i czarne mi się tam mega podobało ale zawsze byłem przed sezonem w grudniu podobno w sezonie mega dużo ludzi co do czystości to nie spotkałem "brudnego" apartamentu w AUSTRII teraz mieszkałem na wsi , gdzieś po Nassfeld i co użekło to czystość i serdecznośc gospodarza W sylwka wpadł na impre , zyczenia złożył itd. pamiętaj o termach w langenfeld i nie żałuj i dopłać za sauny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi