JC Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 W sobotę wybrałem się z aparatem do Brennej. Odwiedziłem stok na Starym Groniu. Zdziwiło mnie, że w weekend, w ferie podjechałem na bezpłatny parking pod samym stokiem. Warunki jakie zastałem na stoku były bardzo dobre. Trasa była naśnieżona i przygotowana przez ratrak. Na górze stoku pracowała jedna armatka, która była tak ustawiona, aby nie przeszkadzać korzystającym ze stoku. Do wyciągu nie było kolejki, a po stoku szusowało kilkanaście, może kilkadziesiąt osób. Przy okazji można było przyglądnąć się trenującym na skibobach zawodnikom. Tu możecie zobaczyć kilka zdjęć ze stoku: http://www.skionline.pl/galerie/?co=galerie&g_co=galeria&g_id=726&g_numer_zdj=1 Trening na skibobach: http://www.skionline.pl/galerie/?dzial=&co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=727&g_numer_zdj=2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 (edytowane) Ciekawie to wygląda - nachylenie,cena karnetu 4-godz. Na ich stronce podają 4 dychy za 4 godz. JC,napisz coś więcej,nigdy tam nie jeździłem. Chodzi mi o opcje karnetów itp. Edytowane 31 Styczeń 2011 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Fajny stoczek, fajna zdjęcia, tylko dlaczego nie poobracane Ale miło, że ktoś pisze o takich małych stoczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Fajny stoczek, fajna zdjęcia, tylko dlaczego nie poobracane To czemu nie napiszesz do mnie bezpośrednio, że dałem d...y. Przecież nie czytam wszystkich postów na forum! Fotki obrócone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Chodzi mi o opcje karnetów Przecież jest na tej stronie co sam podałeś Chyba, że źle zrozumiałem to przepraszam. Ceny biletów na wyciąg narciarski: bilet pojedynczy - 3,00 zł. karnet 10 wjazdów - 28,00 zł. karnet czasowy 4 godzinny - 40,00 zł. karnet czasowy całodzienny - 80,00 zł. Dla gości hotelowych oraz grup zorganizowanych 10% zniżki na karnet 10 wjazdowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 To czemu nie napiszesz do mnie bezpośrednio, że dałem d...y. Przecież nie czytam wszystkich postów na forum! Fotki obrócone. Ja też nie pisałem bo myślałem,że tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 To czemu nie napiszesz do mnie bezpośrednio, że dałem d...y. Przecież nie czytam wszystkich postów na forum! Fotki obrócone. Ojoj przepraszam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Przecież jest na tej stronie co sam podałeś Chyba, że źle zrozumiałem to przepraszam. Masz rację,tylko tak się obawiam,że stronki mogli nie uaktualnić... Wiesz,to moje szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Ja też nie pisałem bo myślałem,że tak ma być. A ja mam taki monitor co się obraca więc nie mam problemu:D Ciekawie to wygląda - nachylenie,cena karnetu 4-godz. Przepraszam, a to tanio jest? pytam bo ja nietutejszy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 A ja mam taki monitor co się obraca więc nie mam problemu:D Ja oglądałem zdjęcia leżąc,to nawet było mi na rękę... Przepraszam, a to tanio jest? pytam bo ja nietutejszy:cool: Jak za 600 metrów stoku,to nie specjalnie,ale patrząc na wiślańskie standardy,to zawsze lepiej wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Chyba wyskoczę na przerwie śniadaniowej (z Jasienicy rzut beretem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Brenna Stary Groń A tak było w Brennej w weekend [YOUTUBE]VTzzTH82VUs[/YOUTUBE] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 w tą niedzielę będzie więcej ludzi bo są zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 A jak dojechać bez samochodu? Bez rewelacji i dla narciarza bez samochodu mieszkającego w okolicach Katowic przegrywa bezapelacyjnie ze stokami w Wiśle czy Ustroniu Jedna trasa, kiepski wyciąg:mad: Średnie nachylenie 20-21% czyli tak jak np. na Nowej Osadzie a tam mam przystanek PKS pod stokiem, krzesełko, dłuższą trasę czy nawet trasy.No i z Katowic za 2,5 godziny jestem na miejscu . Brenna piękna miejscowość Byłem kiedyś na letnich wczasach. Zimą tam na pewno nie zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi