adam29 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Witam. Mam / okazję/ zakupić narty firmy Head XRC 500I z wiązaniami Tyrolia 10 Narty są fabrycznie nowe, nieużywane cena 450zł rozmiar 156cm. Wiem że jest to model trochę wiekowy ale nowe.Mają to być pierwsze moje narty.Zawsze korzystam z wypożyczalni. Proszę o poradę czy warto kupić w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Wypełnij ta ankiete to powiemy Ci czy nart będą na Ciebie ok. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam29 Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 (edytowane) Czy warto kupić. 1. Płeć -Mężczyzna 2. Wiek - 40lat 3. Waga - 80 4. Wzrost -174 5. Na nartach jeżdżę od ..3.. sezonów, ( ..7... dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na ...4-5. (wg skali forumowej http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11328) 7. Moje buty to -Rossignol axium 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Wypożyczalnia 9. Preferuję styl jazdy (długim/krótkim skrętem, rekreacyjną, sportową, po przygotowanych stokach, poza trasami, jestem początkujący +) - 10. Upatrzyłem sobie narty - Head XRC500I 11. Mój budżet na narty to około - 500zł Według moich znajomych szybko się uczę i przyznam że skusiła mnie cena.. Edytowane 30 Styczeń 2011 przez adam29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Niestety przy tej wadze i umiejętnościach na 4/5 te narty nie dość, że są za krótkie to zbyt "łatwe". To model dla początkujących. Nawet jeśli jesteś początkujący + jak napisałeś to nie ma sensu wydawać kasy na narte, która za 1-2 albo już teraz nie da Ci zbyt wiele możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Popieram Ambro. Po pierwsze na krótkie po drugie za "łatwe" a po trzecie poczekaj, zaoszczędź i beda wyprzedaże w marketach sportowych lub sieciach Macro lub Selgros na koniec sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 W tego typu marketach polecam zakupy wyłącznie osoba początkującym, które koniecznie chcą kupić sobie sprzęt. Zbyt ambitnych modeli to tam nie ma. Sam bym wolał pożyczyć coś na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi