Doman_13 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Witam Na nartach zauważyłem ubytek na przodzie jednej narty: http://picasaweb.google.com/lh/photo/Uq8j-dCwX0a_rNr_A7eTnw?feat=directlink Czy da się to samemu naprawić, czy oddawać do serwisu. Chodzi mi po głowie pistolet na klej i papier ścierny, czy jest to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 olej to ta częśc narty wogole nie bierze udziału w jeździe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman_13 Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 A jeśli chciałbym tą dziurę naprawić to jaka do tego podejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yetik Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 niestety nie pomoge bo nie wiem, ale ja bym to naprawil, ze wzgledu na niebezpieczenstwo wyrwania krawedzi przy kolejnym, czolowym udezeniu w to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 krawędz wyrwać mozna i bez tego, sluchaj mozna by to sprobować kofixem zalać ewentualnie zalutować? znajdz jakis serwis w kielcach moze oni coś konkretnego poradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Czy da się to samemu naprawić, czy oddawać do serwisu. Chodzi mi po głowie pistolet na klej i papier ścierny, czy jest to dobry pomysł? ja bym to żywicą epoksydową zrobił. zresztą jak oddasz do serwisu to pewnie też w ten sposób załatwią sprawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman_13 Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Zakleiłem tą dziurę klejem epoksydowym dwuczęściowym który klei prawie wszystko. I wygląda na to ze jest Ok, nawet kolor przypasował. Teraz poczekam aż wyschnie na kamień i przejadę drobnym papierem ściernym. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi