Ambro Napisano 29 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2011 Zamontowałem sobie do jednych nart dość porysowane wiązania rentalowe Fischer XTR-12. Namierzyłem stosunkowo niedrogie, nowe Fischer RC4 Z13 flowflex. Czy jest sens zmieniać te rentale ? Czy to jakiś badziew ? Narta: Fischer RC4 WC RC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Nikt nic nie doradzi ? Byłbym wdzięczny za poradę bo nie wiem czy warto wydawać 250zł na nowe wiązania RC4 Z13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Nikt nic nie doradzi ? Byłbym wdzięczny za poradę bo nie wiem czy warto wydawać 250zł na nowe wiązania RC4 Z13 nie warto lepiej je spżytkować na coś przyjemniejszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi