Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Może napiszesz jakąś relację co i jak.

Przydała by mi się bo jadę pierwszy raz 11.02.

Pogoda dopisała w 100%,piękne słońce cały tydzień.Co do miejscowości to cięzko mi opisać bo moim głównym szlakiem był kierunek gondola a wieczorem termy.

Pierwsze dwa dni poswięciłem na Gastain w kierunku Angertal.Trasy po stronie Gastain i w kierunku miejscowości ze względu na brak naśnieżania kiepsko przygotowane a zjazd do samej miejscowości niemożliwy.

Ale trasy do Angertal perfekcyjnie przygotowane i super naśnieżone , trzymały sie do godziny 16.00 w bardzo dobrym stanie.To samo było na Schlosalm.Trasy B18 i H32 najbardziej przypadły mi do gustu szeroko odpowiednie nachylenie i niewielka ilość osób na stoku.Trasy nie dla początkujących.Dla nich B11 z krzesełkiem 6-cio osobowym,oczywiście szybkim:).

3 i 4 dzień to Sportgastein.Idealne miejsce do jazdy długim i szybkim skrętem, śniegu naturalnego znacznie więcej ze względu na wysokość.Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi ze względu na sporą ilość łatwych i długich tras.

5 i 6 dzień to powtórka z pierwszych dwóch dni.

Dla lubiących poszaleć w snowparku ...nie zawiodą sie.

Ogólnie jak na luty bardzo mało naturalnego śniegu i nie udało sie przetesować nart allmountain.Z prognoz wynika że dalej będzie słonecznie wiec bedzie trzeba śmigać po tym co z armatek.Po kolejnej wizycie uważam że Ski Amade to jeden z najlepszych regionów Austrii.

Dołącze poźniej troche zdjęc no i podaje nr karnetu 29-0054-06-153176

• Like 5

Dołącze poźniej troche zdjęc no i podaje nr karnetu 29-0054-06-153176

Dziwne:confused:

Pierwszy raz się spotykam z czymś takim, nie tworzy wykresu, tylko zaznacza punktowo o której i jakim wyciągiem jechałeś, a do statystyk podaje tylko ilość wyciągów.

A np. 1 lutego pokazuje że jechałeś ok 9:30 gondolą i tyle w tym dniu:D

Zauważyłem,nic nie pokazuje.Wygląda jak bym był martwy;)

Niektóre dane spływają kompletnie dopiero po paru dniach, ale bardziej prawdopodobne jest to, że w tej dolinie ten system dopiero zaczyna - nie ma go na wszystkich wyciągach itd.

W Karyntii działa ogólnie nieźle ale podobnie jak ty miałem ostatnio na Goldeck'u - system widzi tylko 1 gondolę :/ teoretycznie można ręcznie dodać wyciągi ale to musiałbym liczyć zawczasu :)