tomi33 Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 No to z rańca ruszamy do Bad Gastain....do usłyszenie za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 No to baw się dobrze:), pogodę widzę że będziesz miał Czekamy na relację i foto relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Też sprawdziłem i coś się popstryka choć nie należę do ludzi chętnie korzystających na stoku z aparatu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 28 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 No to baw się dobrze:), pogodę widzę że będziesz miał Czekamy na relację i foto relację. Na ten tydzień w całych alpach szykuje sie piekna pogoda. A może nawet następny tydzień tez będzie ze słońcem i lekkim mrozem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 28 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2011 Jeszcze troszku mrozu i nic więcej do szczęścia nie potrzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 5 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 No to wróciłem cały i szczęśliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 5 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Tak to wyglądało przez cały tydzień 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Grossarl też zaliczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zz10 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Może napiszesz jakąś relację co i jak. Przydała by mi się bo jadę pierwszy raz do Bad Hofgastein 11.02. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 5 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Pozostawiłem sobie na początek marca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 5 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Może napiszesz jakąś relację co i jak. Przydała by mi się bo jadę pierwszy raz 11.02. Pogoda dopisała w 100%,piękne słońce cały tydzień.Co do miejscowości to cięzko mi opisać bo moim głównym szlakiem był kierunek gondola a wieczorem termy. Pierwsze dwa dni poswięciłem na Gastain w kierunku Angertal.Trasy po stronie Gastain i w kierunku miejscowości ze względu na brak naśnieżania kiepsko przygotowane a zjazd do samej miejscowości niemożliwy. Ale trasy do Angertal perfekcyjnie przygotowane i super naśnieżone , trzymały sie do godziny 16.00 w bardzo dobrym stanie.To samo było na Schlosalm.Trasy B18 i H32 najbardziej przypadły mi do gustu szeroko odpowiednie nachylenie i niewielka ilość osób na stoku.Trasy nie dla początkujących.Dla nich B11 z krzesełkiem 6-cio osobowym,oczywiście szybkim:). 3 i 4 dzień to Sportgastein.Idealne miejsce do jazdy długim i szybkim skrętem, śniegu naturalnego znacznie więcej ze względu na wysokość.Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi ze względu na sporą ilość łatwych i długich tras. 5 i 6 dzień to powtórka z pierwszych dwóch dni. Dla lubiących poszaleć w snowparku ...nie zawiodą sie. Ogólnie jak na luty bardzo mało naturalnego śniegu i nie udało sie przetesować nart allmountain.Z prognoz wynika że dalej będzie słonecznie wiec bedzie trzeba śmigać po tym co z armatek.Po kolejnej wizycie uważam że Ski Amade to jeden z najlepszych regionów Austrii. Dołącze poźniej troche zdjęc no i podaje nr karnetu 29-0054-06-153176 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zz10 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 A jak H1 i H2 da się zjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 5 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 A jak H1 i H2 da się zjechać? Ja osobiście nie jechałem ale da sie zjechać bez problemów.Zjazd długi i urozmaicony ale nie należy do tych co powalaja na kolana.Ale jak ktoś chce przejechać od kopa ok 14 km to trzeba sie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Dołącze poźniej troche zdjęc no i podaje nr karnetu 29-0054-06-153176 Dziwne:confused: Pierwszy raz się spotykam z czymś takim, nie tworzy wykresu, tylko zaznacza punktowo o której i jakim wyciągiem jechałeś, a do statystyk podaje tylko ilość wyciągów. A np. 1 lutego pokazuje że jechałeś ok 9:30 gondolą i tyle w tym dniu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 5 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Zauważyłem,nic nie pokazuje.Wygląda jak bym był martwy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Zauważyłem,nic nie pokazuje.Wygląda jak bym był martwy;) Przyjrzyj się, są punkciki i takie cienie, czyli nie martwy, ale duch:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 5 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Zauważyłem,nic nie pokazuje.Wygląda jak bym był martwy;) Niektóre dane spływają kompletnie dopiero po paru dniach, ale bardziej prawdopodobne jest to, że w tej dolinie ten system dopiero zaczyna - nie ma go na wszystkich wyciągach itd. W Karyntii działa ogólnie nieźle ale podobnie jak ty miałem ostatnio na Goldeck'u - system widzi tylko 1 gondolę teoretycznie można ręcznie dodać wyciągi ale to musiałbym liczyć zawczasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 5 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2011 Widzę,wygląda jak bym sie przemieszczał w linii prostej,jak na nartach biegowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi