1973marcin Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 kastle - stok już nie był idealny ( w sumie od rana nie był) porobiły się wylodzenia dziury małe muldy i dużo odsypanego śniegu wiec zmiana nart była jak najbardziej wskazana :mrgreen: , najpierw spróbowałem tak jak na miśkach i trochę się zaskoczyłem takie przykrótkawe są , wiec myślę sobie jak nie jedzie jak majesty to spróbujemy jak na slalomce i okazało się że w tej roli bardzo dobre się sprawdzają jako slalomka na zniszczony stok , bez problemu wchodzi na krawęź i tnie po wszytkim ,może trochę leniwa jak się wolnie jedzie (88 pod butem) ale daje rady jak się pojedzie dynamicznie to dechy jadą po wszystkim bez problemu,w długim skręcie pewne a w krótkim skręcie też bardzo dobrze trzymają , jeszcze muszę je sprawdzić jak będzie bardzo twardo bo po miękkim i średnio twardym idą jak po maśle :twisted: ładnie wchodzą na krawędź i trzymają. zrobiłem je na 87 bez podniesienia jak rasową slalomke i chyba tak je będę urzywał jako slalomka na gorsze warunki :twisted: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Marcin, a jakie długie je masz? i podaj proszę całe taliowanie i promień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 (edytowane) 128-88-113 168 długie pisze że promień 17,5 ale bez problemu wycinają krótkie łuki prawie jak funcarver http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_narty&id_grupy=2575&id_modelu=3462 Edytowane 27 Styczeń 2011 przez 1973marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 128-88-113 168 długie pisze że promień 17,5 ale bez problemu wycinają krótkie łuki prawie jak funcarver Tak, jasne z parą w Twoich nogach to nawet jak byś DH założył to też by pod Tobą jechały FUN:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Tak, jasne z parą w Twoich nogach to nawet jak byś DH założył to też by pod Tobą jechały FUN:D byłem z córką i kreciła filmiki tylko akurat na kastlach jej się nie udało mnie złapać mam tylko na coursach pro 178 r23 tylko że też prawie nic nie widać a te dynastary też się fajnie zbierają no może nie jak funcarver ale jak druga slalomka;) [YOUTUBE]jcfGxSUvXnA[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 byłem z córką i kreciła filmiki tylko akurat na kastlach jej się nie udało mnie złapać mam tylko na coursach pro 178 r23 tylko że też prawie nic nie widać a te dynastary też się fajnie zbierają no może nie jak funcarver ale jak druga slalomka;) Marcin, no cóż powiedzieć, można powiedzieć po obejrzeniu filmiku że normalnie odstajesz od normy na stoku, czyli jesteś se po prostu margines:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 1 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 ostatnio była jazda na twardym w sobote w istebnej ok 17 po rozjechanym stoku i w miejscach wyślizganych do lodu bardzo dobrze dają sobie rade jak się jedzie dynamicznie to są szybkie z krawędzi na krawędź, nie męczą tak jak sl bo nie trzeba uważać na muldy i odsypany śnieg , w niedzielę na świniorce też twardo ale bardzo równo stok zdecydowanie bardziej stromy ale jazda nadal bardzo przyjemna, nie ma takiego wyjscia z zakrętu jak na sl ale bardzo fajnie przyśpiesza i trzyma mocno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi