Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

kastle mx88 -

1973marcin

Rekomendowane odpowiedzi

kastle - stok już nie był idealny ( w sumie od rana nie był) porobiły się wylodzenia dziury małe muldy i dużo odsypanego śniegu :( wiec zmiana nart była jak najbardziej wskazana :mrgreen: , najpierw spróbowałem tak jak na miśkach i trochę się zaskoczyłem :o takie przykrótkawe są ;) , wiec myślę sobie jak nie jedzie jak majesty to spróbujemy jak na slalomce :D i okazało się że w tej roli bardzo dobre się sprawdzają jako slalomka na zniszczony stok , bez problemu wchodzi na krawęź i tnie po wszytkim ,może trochę leniwa jak się wolnie jedzie (88 pod butem) ale daje rady jak się pojedzie dynamicznie to dechy jadą po wszystkim bez problemu,w długim skręcie pewne a w krótkim skręcie też bardzo dobrze trzymają , jeszcze muszę je sprawdzić jak będzie bardzo twardo bo po miękkim i średnio twardym idą jak po maśle :twisted: ładnie wchodzą na krawędź i trzymają. zrobiłem je na 87 bez podniesienia jak rasową slalomke i chyba tak je będę urzywał jako slalomka na gorsze warunki :twisted:

• Like 1

Tak, jasne z parą w Twoich nogach to nawet jak byś DH założył to też by pod Tobą jechały FUN:D

byłem z córką i kreciła filmiki :D tylko akurat na kastlach jej się nie udało mnie złapać mam tylko na coursach pro 178 r23 tylko że też prawie nic nie widać :( a te dynastary też się fajnie zbierają no może nie jak funcarver ale jak druga slalomka;) [YOUTUBE]jcfGxSUvXnA[/YOUTUBE]

byłem z córką i kreciła filmiki :D tylko akurat na kastlach jej się nie udało mnie złapać mam tylko na coursach pro 178 r23 tylko że też prawie nic nie widać :( a te dynastary też się fajnie zbierają no może nie jak funcarver ale jak druga slalomka;)

Marcin, no cóż powiedzieć:rolleyes:,

można powiedzieć po obejrzeniu filmiku że normalnie odstajesz od normy na stoku, czyli jesteś se po prostu margines:D

ostatnio była jazda na twardym :D w sobote w istebnej ok 17 po rozjechanym stoku i w miejscach wyślizganych do lodu ;) bardzo dobrze dają sobie rade jak się jedzie dynamicznie to są szybkie z krawędzi na krawędź, nie męczą tak jak sl bo nie trzeba uważać na muldy i odsypany śnieg :D, w niedzielę na świniorce też twardo ale bardzo równo stok zdecydowanie bardziej stromy :) ale jazda nadal bardzo przyjemna, nie ma takiego wyjscia z zakrętu jak na sl ale bardzo fajnie przyśpiesza i trzyma mocno :)

• Like 1