Bończa Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Wszystkiego Naj Naj! Gdzieś Ty się zagubił ostatnio:) ja rozumiem - młoda żonka, rodzinka itd. ,ale czasami trzeba na forum wpaść. Nie mówiąc o tym, że na nartach pojeździć Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunTomas Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 No to wszystkiego najlepszego dla lubilata, niech mu gwiazdka, a kto pod stołem zaśnie, tego we dwa kije... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Najlepszego!!!Oby Ci śniegu pod nartami nie brakło! A ja ciągle jestem Ci winien zaległego browara. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adinml Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Najlepszego !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 100 lat wszytkiego naj:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Najlepszego Krakusie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 100lat i dużo zdrowia ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Michał 100 lat.:D:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 wszystkiego najlepszego:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Wszystkiego Naj:)najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Też dołączam się do życzeń, spełnienia marzeń i nartowania bez kontuzji! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Ja również wszystkiego naj,naj,naj i metra śniegu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 100 lat 100 lat niech żyje żyje naaaaaaaaaaam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Najnartniejszego!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 Jeszcze jest przed 24tą No to życzę: ABYŚ NARTOWAŁ MAJĄC 100 I WIĘCEJ LAT!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Dziękuję Wszystkim za życzenia. Widzę, że "starej gwardii" nic nie umknie To bardzo miłe, że mimo długiego braku mojej aktywności na forum jeszcze o mnie pamiętacie Wszystkiego Naj Naj! Gdzieś Ty się zagubił ostatnio:) ja rozumiem - młoda żonka, rodzinka itd. ,ale czasami trzeba na forum wpaść. Nie mówiąc o tym, że na nartach pojeździć Pozdrawiam. Na forum zaglądam od czasu do czasu, z tego się nie da wyleczyć tak szybko fakt nie piszę, ale śledzę co ciekawsze wątki. Na nartki trochę brakuje czasu, ale przy każdej możliwej okazji bardzo chętnie wyskakuję na parę godzin nawet po pracy, czasem jakas sobota do południa (czyt. w tym roku całe dwa razy )... Jak niektórzy wiedzą większość czasu absorbuje mi obecnie 4 miesięczna córeczka. Z tego też powodu ten sezon narciarski nie bedzie należał do udanych, choć w planach jest jeszcze przynajmniej jeden 2-3 dniowy wyjazd. Czy i kiedy dojdzie do skutku jeszcze nie wiem? Pozdrawiam SKIer P.S. a żonka już nie taka młoda, jak by nie było to 5 lat po ślubie już :eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 nie wszyscy wiedzą i ja do nich należę a raczej należałem bo teraz już wiem GRATULACJE !!! i teraz rozumiem mniejszą aktywność na forum tatusiowe szaleją za córeczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi