Kndz Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Witam Jestem chciałbym zorganizować wyjazd na narty. Wcześniej jeździłem na krótkich stokach max 500m. Chciałbym Was zapytać czy możecie coś polecić?? Przeglądając forum jest ogromnie dużo możliwości, jednak jako początkujący nie wiem na co zwrócić szczególna uwagę. Jestem studentem chciałbym wybrać sie na ok 5 dni, cena tak do tysiąca. Liczba osob ok 6. Jeżeli mielibyście chwile czasu napiszcie jakies propozycje:) Z gory dzieki, pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Witam Jestem chciałbym zorganizować wyjazd na narty. Wcześniej jeździłem na krótkich stokach max 500m. Chciałbym Was zapytać czy możecie coś polecić?? Przeglądając forum jest ogromnie dużo możliwości, jednak jako początkujący nie wiem na co zwrócić szczególna uwagę. Jestem studentem chciałbym wybrać sie na ok 5 dni, cena tak do tysiąca. Liczba osob ok 6. Jeżeli mielibyście chwile czasu napiszcie jakies propozycje:) Z gory dzieki, pozdrawiam!! a gdzie jest Michów?:rolleyes:to istotne...i czym chcesz jechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kndz Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 Michów jest w woj lubelskim. powiedzmy ze miedzy Lublinem a Puławami. Np do Żywca mam 436km. Jechałbym swoim samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Jest jeszcze pytanie kiedy chcesz jechać. Chodzi o warunki śniegowe. Pomyślałem o Wierchomli,miałbyś kilkadziesiąt kilometrów bliżej. Nie byłem tam już kilka lat,ale kiedyś ceny prywatnych kwater były bardzo przystępne nawet dla studenckiego budżetu. http://www.wierchomla.com.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kndz Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 witam:) Chciałbym pojechac tak miedzy 7 a 17 lutego. no mysle ze na taki szybki wyjazd w sensie 4-5 dni bo tyle mam czasu niestety;/ kwota do 1000 powinna byc spoko zwłacza ze jedzenie i picie bedziemy mieli;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 JPomyślałem o Wierchomli,miałbyś kilkadziesiąt kilometrów bliżej. Nie byłem tam już kilka lat,ale kiedyś ceny prywatnych kwater były bardzo przystępne nawet dla studenckiego budżetu. Po inwestycjach z przed 2 lat można zamieszkać w Muszynie i śmigać na stokach Wierchomli. Baza noclegowa jest większa więc może być łatwiej cokolwiek znaleźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Po inwestycjach z przed 2 lat można zamieszkać w Muszynie i śmigać na stokach Wierchomli. choć wydaje się, że lepiej w Szczawniku, gdyż jednak bliżej do wyciągu, no ale w Muszynie też można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 witam:) Chciałbym pojechac tak miedzy 7 a 17 lutego. no mysle ze na taki szybki wyjazd w sensie 4-5 dni bo tyle mam czasu niestety;/ kwota do 1000 powinna byc spoko zwłacza ze jedzenie i picie bedziemy mieli;p Jesli chodzi o Zywiec jest wiele miejsc, gdzie mozna zatrzymac się i korzystać czy to Pilsko w Korbielowie, czy Skrzyczne w Szczyrku. ale jesli masz 436 km do pokonania, przy obecnych warunkach na drodze to pewnie pojedziesz 5-6 godzin, oby nie więcej...zatem szkoda czasu na siedzenie w aucie . więc i ja bym była za tym miejscem http://www.wierchomla.com.pl/ a kwatere moze stąd? http://ibed.pl/kwatery,narty,muszyna,1.html http://www.eholiday.pl/tanio-powroznik-34095.html Powroźnik tez rzut beretem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Skanseny z okolic Żywca sobie odpuść chcesz mieć dłuższe trasy i większy wybór to Krynica + Wierchomla jest gdzie pojeździć a i podejście do klienta czytaj narciarza lepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tusior Napisano 27 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Ja bym Ci polecił Krynice i to miejsce http://www.pokoje-krynica.pl/ bardzo mili właściciele stok Azoty i Słotwiny masz zaraz obok, sam się uczyłem jazdy na słotwinach i stok jest bardzo fajny, no i jest jeszcze Jaworzyna jak zawsze pełno luda tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kndz Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2011 Wielkie dzieki za zainteresowanie:) widze ze wiekszosc jest za Wierchomlą, sprawdze mam jeszcze troche czasu. Co prawda tam tez mam prawie 400km, ale mysle ze bedzie i tak szybciej:) . Macie jeszcze jakies sugestie i porady piszcie, dla poczatkujacego czyli mnie na pewno sie przydadzą. Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi