matodon Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 (edytowane) witam, mam prosbe o porade. W tej chwili biore pod uwage: ATOMIC RACE ST HEAD TT 80 VOELKL RACETIGER SL (wybrane wg kryterium aktualnych promocji ;P) jaka dlugosc byscie doradzali? 1. Płeć - M 2. Wiek - 25 3. Waga - 98 4. Wzrost - 178 5. Na nartach jeżdżę od 15.. sezonów, ( 6. dni w sezonie) 6. Moje umiejętności określam na 7 (wg skali forumowej http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11328) 7. Moje buty to - Nordica (nie pamietam modelu) 8. Teraz jeżdżę na nartach/model - Rossignol 9s sezon 2004 chyba (zolte z dziobami) 9. Preferuję styl jazdy: długim/krótkim skrętem, rekreacyjną, sportową, po przygotowanych stokach, 10. Upatrzyłem sobie narty -ATOMIC RACE ST HEAD TT 80 VOELKL RACETIGER SL 11. Mój budżet na narty to około - do 1500 Edytowane 25 Styczeń 2011 przez matodon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 pkt 10. jak chcesz tak jeździć kup nartę allround Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 trochę masz rozrzut w soich typach najwyższy model volkla, najsłabszy atomic i allmoutain heada najwyzszy w swojej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 No i preferencje zarówno do krótkich jak i długich skrętów skłaniałaby do narty allround-owej anie typowej slalomki. Pomyśl nad jakimś wyższym, allround-owym modelem typu Progressor 9+ lub jeden z Zenithów Rossignola, długość 170cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi