marczello Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Myślę aby na wekeend ( wyjazd w piątek około południa z Polski , i powrót w niedzielę po nartach ) obrać kierunek Kitzbühel http://www.bergbahn-kitzbuehel.at/ . Ktoś z okolic południowego Dolnego Śląska pisałby się na coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 gdybym nie miał egzaminu w pon i śr to ja na 100% ale tak to dupa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekmw Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 zazdroszczę Wam tych odległości , 7 godzin autostradą i na miejscu jesteście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Ja w ten ruszam do Gastein na tydzień wiec odpada,ale jak by były w pózniejszych terminach takie weekendowe wypady to się chętnie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 jakbyście kiedyś przez Toruń śmigali to ja się piszę Gwarantuję prowiant w postaci pierników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Ja tez w piatek startuje do Włoch na tydzień ale inne terminy jestem zwarty i gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Witam Serdecznie ,chętnie pojechałbym tylko jestem z Gliwic i nie wiem czy Ci to odpowiada .Jedziesz na Cieszyn ? czy gdzieś przekraczasz granicę w swoich stronach bo w tamtym rejonie nie orientuję się.Przemyśl to i jak Ci to odpowiada to czemu nie.Domyślam się że Masz namiary na jakąś kwaterę ,Pozdrawiam Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Witam Serdecznie ,chętnie pojechałbym tylko jestem z Gliwic i nie wiem czy Ci to odpowiada .Jedziesz na Cieszyn ? czy gdzieś przekraczasz granicę w swoich stronach bo w tamtym rejonie nie orientuję się.Przemyśl to i jak Ci to odpowiada to czemu nie.Domyślam się że Masz namiary na jakąś kwaterę ,Pozdrawiam Jorguś Najlepsza droga , to na Kudowe,Prage , lub Ołomuniec,Wieden. Auto z kierowcą jest, box na dachu jest , potrzeba do kpl 3 osoby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Myślę aby na wekeend ( wyjazd w piątek około południa z Polski , i powrót w niedzielę po nartach ) obrać kierunek Kitzbühel http://www.bergbahn-kitzbuehel.at/ . Ktoś z okolic południowego Dolnego Śląska pisałby się na coś takiego ? możesz podać przybliżone koszty na głowę i czy jedziesz przez Cieszyny a jak nie to jak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 możesz podać przybliżone koszty na głowę i czy jedziesz przez Cieszyny a jak nie to jak ??? Droga , jak wyzej. Na Cieszyn nie jade. A koszt : kwatera to pewnie ok.25eur/doba/os. ze sniadaniem dojazd : 150zł ( 37 eur ) w obie strony/os karnet : wg http://www.bergbahn-kitzbuehel.at/de/2-15-tage-skipass.html , 81 eur. A na miejscu to ile fabryka dała . To tak na szybko.Tak to wychodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 (edytowane) Najlepsza droga , to na Kudowe,Prage , lub Ołomuniec,Wieden. Auto z kierowcą jest, box na dachu jest , potrzeba do kpl 3 osoby . Przez Kudowę to trochę daleko od Cieszyna a szkoda bo propozycja jak najbardziej ciekawa do przemyślenia Edytowane 25 Styczeń 2011 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Przez Kudowę to trochę daleko od Cieszyna a szkoda bo propozycja jak najbardziej ciekawa do przemyślenia Ja wyjezdzam z okolic na południe od Wrocławia. Do Wrocławia też mógłbym podjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Ciężka sprawa to nie moje rewiry ,właściwie Pisałeś że jak ktoś z Twoich okolic... no cóż mi ciężko by było za daleko a po przyjeździe pociągami się w nocy szlajać aby dojechać do domu - może kiedyś . Pozdrawiam Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 I nie pojechałem . Nie było z kim , a samemu się nie chciało. A pogoda była marzenie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Od 18.02 będę miał wolny weekend, też gdzieś bym się wybrał tylko nie bardzo jest z kim ...może coś wspólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 I nie pojechałem . Nie było z kim , a samemu się nie chciało. A pogoda była marzenie. Pozdr szkoda że nie mieszkamy bliżej siebie bo jednego byś już miał a może i dwóch ale jakbyś kiedyś w przyszłości wybierał się na taki wyjazd przez Cieszyn, Zwardoń, lub inne przejścia blisko Bielska to możesz śmiało dać cynk pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2011 Od 18.02 będę miał wolny weekend, też gdzieś bym się wybrał tylko nie bardzo jest z kim ...może coś wspólnie Do 19.02 jestem w Radstadt. Wiec wtedy nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi