drk1337 Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Witam, Mam dylemat czy warto jechać,aż taki kawał drogi do Risoul. Najbardziej zależy mi na długich szerokich trasach, jak najmniejszym staniu w kolejkach, samej jeździe. Tam są tylko 2 gondole i 13 krzesełek i 43 orczyki. Takie informację są zgubne więc proszę o opinie narciarzy którzy mieli przyjemność jeździć w tym rejonie. Druga sprawa. Miałem skręconą kostkę 1,5miesiąca temu z lekkim naderwaniem torebki. Już jest prawie wszystko dobrze, mogę normalnie chodzić, powoli biegać-truchtem, pozostała minimalne ograniczenie ruchu stopy. Mam twarde buty narciarski i wydaje mi się,że sam staw skokowy nie będzie narażony podczas jazdy na jakieś komplikacje? Wyjazd mam w Marcu. Czy ryzykować i jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 to risoul szału nie ma jest tanio sam widzisz trasy są bardzo fajne ale infrastruktura taka sobie. znajdz moj temat o risoul tam jest wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Moim zdaniem nie warto. Odległość musi być proporcjonalna do jakości, a tej tam nie ma:( W podobnej cenie będziesz miał np St. Sorlin lub Les 2 Alpes, a jazda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Syn był w ubiegłym roku. Troche zawiedziony stara infrastrukturą / orczyki / A nasiedział sie w autokarze chyba ze 25 godzin. Pozdr Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Syn był w ubiegłym roku. Troche zawiedziony stara infrastrukturą / orczyki / A nasiedział sie w autokarze chyba ze 25 godzin. Pozdr Wojtek To nieźle kierowca musiał zapier.....:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 do fanatyk "fanatyk "mam prosbę inną czytając posty widzę że w temacie Francji jesteś obeznany ( ja tam nigdy nie byłem ) a chciałbym smignąć w połowie kwietnia może i samolotem zależy mi na zaje....fajnym ośrodku ( wyjazd , same chłopy i jazda ) polecisz coś ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 Moim zdaniem nie warto w jakim miesiącu tam byłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fafek Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 To nieźle kierowca musiał zapier.....:eek: Eee... to zależy skąd to 25h. Ostatnio wracaliśmy do Krakowa 22h z St Sorlin, a "mój" rekord to chyba było grubo poniżej 20h z Bielska do L2A. a chciałbym smignąć w połowie kwietnia może i samolotem zależy mi na zaje....fajnym ośrodku ( wyjazd , same chłopy i jazda ) W tym terminie sensowne będą w zasadzie 3 miejscowości Val Thorens, Tignes i Les 2 Alpes. Największe (wliczając połączone miejscówki) jest to pierwsze ale i najniżej sięga (max 3200m). Najmniejsze jest to ostatnie, ale z kolei tam prawdopodobnie najlepsze warunki, bo ośrodek sięga ponad 3500m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 francja dzięki a jakieś biuro możesz polecić , czy kwaterę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2011 (edytowane) dzięki a jakieś biuro możesz polecić , czy kwaterę fefek ma rację co do ośrodków. Zadzwoń do Espace Trans w Warszawie. Coś mogą mieć w drugiej połowie kwietnia samolotem. Jak nic nie znajdziesz to daj znać coś wymyślimy. Edytowane 26 Styczeń 2011 przez fanatyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi