kajeran Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 Chętnie poznam opinie na temat nart jak w temacie. Interesuje mnie zdanie osoby która faktycznie jezdziła na tych nartach, a nie tylko gdzieś, ktoś opowiadał.... itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 Chętnie poznam opinie na temat nart jak w temacie. Interesuje mnie zdanie osoby która faktycznie jezdziła na tych nartach, a nie tylko gdzieś, ktoś opowiadał.... itp zapytaj na skimania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 zapytaj na skimania skimania.com.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2011 Brutalność, energia, pewność prowadzenia, dynamika i szybkość- tym powinna charakteryzować się zawodnicza narta gigantowa. Dynastar Speed Course WC idealnie wpisuję się w ten typ narty. Narta przeznaczona stricte dla zawodników. Niewybaczająca jakichkolwiek błędów. W pełni bezkompromisowa, wymagająca od narciarza użycia pełni własnych możliwości. Odpłaca się za to genialnym prowadzeniem szybką i precyzyjną inicjacją skrętów. Ten model to genialny przykład rasowej zawodniczej narty gigantowej. to je moja opinia ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo88 Napisano 29 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2011 A Ty Bugi gdzie na WC jeździłeś;> Gdzieś na teście musiałeś podprowadzić bo niemiałeś ich w grupie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajeran Napisano 6 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 Brutalność, energia, pewność prowadzenia, dynamika i szybkość- tym powinna charakteryzować się zawodnicza narta gigantowa. Dynastar Speed Course WC idealnie wpisuję się w ten typ narty. Narta przeznaczona stricte dla zawodników. Niewybaczająca jakichkolwiek błędów. W pełni bezkompromisowa, wymagająca od narciarza użycia pełni własnych możliwości. Odpłaca się za to genialnym prowadzeniem szybką i precyzyjną inicjacją skrętów. Ten model to genialny przykład rasowej zawodniczej narty gigantowej. to je moja opinia ) Wszystko co napisał Boogie się zgadza. Kupiłem te deski w dł. 182cm i są naprawdę szybkie, a mam porównanie do innych o tej samej długości. Dynastary mają rewelacyjne trzymanie krawędzi, zdecydowanie przeznaczone na oblodzone stoki i tzw beton, kiedy jest miękko to " jazda sie nie klei..." ale to narty typowo na bramki i giganta a tam prawie zawsze jest twardo. W tych deskach zauważyłem przesunięty bardziej do przodu środek ciężkości, dość sztywne dzioby i miękkie piętki które dają kopa na końcu skrętu. Krótko mówiąc, narta bardzo skuteczna na brakmach gigantka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2011 A Ty Bugi gdzie na WC jeździłeś;> Gdzieś na teście musiałeś podprowadzić bo niemiałeś ich w grupie:p sie podp... jak nikt nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi