JG77 Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 Może jedna osoba pojechałaby na narty w najbliższą niedzielę 23 .01. 11 z okolic Gliwic tak na 1 dzień rekraacyjnie.Mogę jechać swoim samochodem .Mam na myśli Raczę ale niekoniecznie .Myślę że u nas może być tłok bo Śląsk ma ferie.Dodam że dawno już nie jestem w wieku szkolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 Jak dziś i jutro będzie intensywnie padało, to się możemy umówić na miejscu.. ale jak na razie to sobie tylko lekko pruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 może też będę jechać... z gliwic:) Jutro będę wiedział na 100%, mam kilka spraw do załatwienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 21 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 Dzięki już nie aktualne właśnie znalazłem 1 osobę ale wybieramy się w inne miejsce .Dziękuję Serdecznie Jorguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi