mcgarncaz Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Witam! W zeszło rocznym NTN'ie przeczytałem o "konkursie" jaki był zorganizowany dla zawodników alpejskiego pucharu świata mianowicie chodziło o największy obwód uda. Zwycięzcą został Marco Büchel z wynikiem 68 cm pozostali medaliści to Svindal 66 cm, Cuche 64cm. Wymyśliłem że możemy zrobić coś takiego na naszym forum. Mój wynik to 59 cm. Mierzymy udo na stojąco w najgrubszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 65,5 mierzone 5 dni temu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Witam! W zeszło rocznym NTN'ie przeczytałem o "konkursie" jaki był zorganizowany dla zawodników alpejskiego pucharu świata mianowicie chodziło o największy obwód uda. Zwycięzcą został Marco Büchel z wynikiem 68 cm pozostali medaliści to Svindal 66 cm, Cuche 64cm. Wymyśliłem że możemy zrobić coś takiego na naszym forum. Mój wynik to 59 cm. Mierzymy udo na stojąco w najgrubszym miejscu. Jesteś pewny? Bo mnie się wydawalo, że o 10 cm więcej ...ale mogę się mylić a tamtego NTNu nie mam pod ręką Sam mam skromnie, standardowo - pewnie coś koło 60 cm choć nie mam czym teraz zmierzyć - ale mierzyliśmy kumpla (spoza forum) i na jednym miał ok. 69-70 cm. Narciarz świetny ale jednak amator a nie zawodowiec z PŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcgarncaz Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Jestem pewny 68 cm strona 76{plotki rocznik 09/10 nr. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 64cm. mierzone w tamym sezonie, teraz pewnie ze 2 więcej. Zawsze mi się wydawało że absolutnym zwycięzcą w tej kategorii jest ania paerson! No i jeszcze jedno, to ze panowie w PŚ mają po 65 cm nie znaczy ze mają mniej siły w nogach niż ten co ma 75! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Jestem pewny 68 cm strona 76{plotki rocznik 09/10 nr. 12 to tak jak normalny facet ja mam teraz 66 i nic nie robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 16 długości... a nie przepraszam udo...a to nie wiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 16 długości... a nie przepraszam udo...a to nie wiem michał ale te 16 to w calach podałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 A po co udo do czego to ? Nie lepiej ptaszki odrazu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 ja bym jeszcze zapodał konkurs na największą średnicę , może być uda albo i innej części ciała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 panowie, mierzymy jedno udo a nie dwa : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 ja bym jeszcze zapodał konkurs na największą średnicę , może być uda albo i innej części ciała;) miednica:) była by dobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 ech Wy narcyze;) udo to udo no nie to jedno udo, zwyczajnie jeeednooo udooo narciarze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 michał ale te 16 to w calach podałeś nie no standardowo w centymetrach w obwodzie :eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi