andrzejd69 Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 butelki nie deformują wkładki ponieważ do końca ich nie wkładam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Hot Gear Bag http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=9788&highlight=hot+gear+bag 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=9788&highlight=hot+gear+bag Super sprawa ! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Ja również takiej torby używam. Coś wspaniałego! A jako,że nie jestem egoistą to zakupiłem jeszcze dwie dla żony i córki. Nie miałbym sumienia wkładać lekusieńko nogę do,ciepłego,suchego,miękkusieńkiego bucika i patrzeć jak kobiety się męczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 700zł to jednak trochę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Super sprawa ! :eek: No, też mam:) Ale z tego co mi wiadomo to już nie ma:rolleyes:, Figo wykupił, uznał że wszyscy w familii muszą mieć - i słusznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 (edytowane) 700zł to jednak trochę dużo. Nie. Za ten luxus to nie dużo. Nie łażę po żadnych narciarniach.. Po nartowaniu wkładam buty i rękawice do torby. Zanoszę do pokoju podłączam do gniazdka ,rano wyłączam wsadzam do bagażnika. Jeśli jadę dalej to podłączam do gniazdka zapalniczki. Pod stokiem wyciągam ciepłe,suche i miękkutkie buty,lekko i przyjemnie zakładam na nogi. Edytowane 1 Luty 2011 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 No, też mam:) Ale z tego co mi wiadomo to już nie ma:rolleyes:, Figo wykupił, uznał że wszyscy w familii muszą mieć - i słusznie:) Jak nie ma a ja zaraz wpłacę kase to co ? JC odda swoją ? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2011 Jak nie ma a ja zaraz wpłacę kase to co ? JC odda swoją ? :eek: Pisz do Jacka, bo z tego co wiem to była jeszcze jedna taka trochę większa, buty wkładało się nie od góry a z boku. Też bardzo fajna(miałem okazję oglądać w redakcji), na kawalerski wyjazd spoko się do niej zapakujesz, pod warunkiem że jedziesz na narty, a nie jak młody banan na lans;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Wracając do tematu butów i kończąc wątek napisze, że jestem bardzo zadowolony z nowych Rossignoli Sensor 3 120. Bardzo wygodne, ciepłe i świetnie współpracujące z nogami (tzn. dobre pod względem technicznym). Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Poczekaj jeszcze nie kończ. Wstawię zdjęcie by wszyscy mogli pozazdrościć koledze nowego nabytku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Wracając do tematu butów i kończąc wątek napisze, że jestem bardzo zadowolony z nowych Rossignoli Sensor 3 120. Bardzo wygodne, ciepłe i świetnie współpracujące z nogami (tzn. dobre pod względem technicznym). Polecam ! mnie w nich za ciepło nie jest hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Bo kolega za szybko jeździ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 mnie w nich za ciepło nie jest hehe Są cieplejsze od moich poprzednich Radicali R12 ale jakieś super ciepłe to one rzeczywiście nie są. Ja butów nie wygrzewam. Co prawda temp. nie spadała poniżej -6 gdzie ostatnio byłem ale i tak daje + tym butom za trzymanie temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 ja mam na nie patent po prostu grzałki w domu cały czas aż do założenia buta i jest wtedy wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 23 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Trzymają ciepło do końca dnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Trzymają ciepło do końca dnia ? Moje trzymają od rana do wieczora Ale może moje są inne bo mam 110 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi