1973marcin Napisano 23 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2011 takie coś.... http://allegro.pl/super-salomon-equipe-10-3v-155-cm-wiazania-i1420349764.html więc chyba starsze trochę życzę powodzenia w jeździe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zydrunas87 Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2011 Ogólnie wyszedłem z założenia, nie wiem czy dobrego, że lepiej kupić narty starsze i twardsze niż młodsze, a z niższej półki. Trafiły się akurat te, że coś kojarzyłem o tym modelu to się zdecydowałem, szkoda że nie pamiętałem z którego są roku i kupiłem "troszkę" starsze narty... Najwięcej mam do siebie żalu, że nie kupiłem takiej długości jakiej szukałem, tzn. 175cm. No ale może, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, skoro są krótsze to trochę będą wolniejsze i będzie mi łatwiej jeździć, acz to się wszystko zweryfikuje za dwa tygodnie. Takie to wywody i tłumaczenie się amatora nart , następny zakup będzie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 23 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2011 Długość to masz dobrą jeśli patrzeć na dobór narty slalomowej ale umiejętności zdecydowanie za małe, te narty Cię zamęczą a nauczyć się czegoś będzie trudno, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zydrunas87 Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2011 też mam takie obawy co do moich umiejętności, no ale może mam talent i jakoś się to pchnie Cóż tu gadać, kupione i się zobaczy... ze 100zł mogłem urwać ale się nie dawał. Dzięki wszystkim za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi