maciuch Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Mam male pytanie, nie wiem czy akurat w dobry temat sie wrzucam. Gdzie polecilibyscie pojechac w przyszly weekend (21-23) do Czech albo Slowacji, gdzie moze )) beda jeszcze warunki. Godze sie juz z tym, ze w Polsce juz raczej szans nie bedzie. Jak sadzicie, gdzie warto i gdzie najblizej??? Jestem z Wawy. Z gory dzieki za kazda porade. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Mam male pytanie, nie wiem czy akurat w dobry temat sie wrzucam. Gdzie polecilibyscie pojechac w przyszly weekend (21-23) do Czech albo Slowacji, gdzie moze )) beda jeszcze warunki. Godze sie juz z tym, ze w Polsce juz raczej szans nie bedzie. Jak sadzicie, gdzie warto i gdzie najblizej??? Jestem z Wawy. Z gory dzieki za kazda porade. Pozdrawiam, Maciej górka szczęśliwicka w przyszłym tygodniu to chyba nigdzie w oklicy śniegu nie będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciuch Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 drodzy koledzy i kolezanki, na prawde poza zartobliwa odpwiedzia o Szczesliwicach nikt juz nie jest w stanie nic poradzic??? Z tego co widze na portalu Czesi jednak poza modlitwami jeszcze w czasie mrozow chyba ostro dosniezali (nasi chyba raczej spedzali czas wlasnie na modlach). Teraz widze i na kamerach i w statystykach, ze u nich nadal warunki jeszcze sa jako takie a nawet niezle. osobiscie bylem kiedys w carnej horze i harachowie ale moze ktos moglby poradzic cos blizej z Wawy (coz np w miare w poblizu polskiej granicy??). Z gory dzieki raz jeszcze za cos wiecej niz igielit na szczesliwicach )) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo_ski Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Info o warunkach narciarskich w: Czechy - http://www.holidayinfo.cz/zima/isnih.php?lang=1&ro=1&cntry=1&rg=0&loc=0&cat=45 Słowacja - http://www.holidayinfo.sk/pl-pl/winter/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciuch Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Dzieki ogromne Kolego, portal jest super. Pytanie jeszcze juz tylko malenkie, gdzie najoptymalniej w relacji odleglosc/ liczba tras???? Sporo czasu bym spedzil sledzac wszystkie punkty na mapie . Dzieki wielkie za stronki na pewno bardzo sie przydadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 W górach teraz temperatura ma spaść poniżej 0 więc Czesi wszystkie ośrodki mają normalnie funkcjonujące... poszperaj na holidayinfo.cz i wybierz coś dla siebie. jakbyś miał jakieś pytania to wal na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi