loola Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 witam, Mam pytanie dotyczace drogi przez Slowacje i wylocie na Graz w Austrii. Patrzac na trase wytyczona przez google maps to 'zmuszani' jestesmy do jechania prawie do wiednia. Jaka jest sytuacja z drogami przez Eisenstad, Wiener Neustadt? Lepiej jest jechac na Wieden niz pchac sie wlasnie przez te miasta aby dotrzec do Grazu? Ktos moze tam przejezdzal? z gory dzieki za podpowiedz, pozdr Pawel jak jeździliśmy przez Słowację to zawsze przez Wiedeń, tzn. obwodnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Do Presova masz zarowno z Barwinka,Piwnicznej czy Koniecznej drogi dosc puste.Presov-Kosice,do wyboru albo autostrada,albojak nie chcesz kupować winiety,równoległa pusta jednopasmowa,32 km.Kosice-granica masz zupełnie przyzwoita,pustą drogę,około 20 km.Od granicy do Miskolca jest droga co prawda jednopasmowa,ale z dozwolona 110 km/h i zupeLnie pusta,wiec mozna jechac 130 km/h i tylko dwa miasteczka po drodze.W Miskolcu autostrada az do Wiednia. Teraz kupowałem najkrótszą winiete węgierską,4 dni,28 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Presov-Kosice,do wyboru albo autostrada,albojak nie chcesz kupować winiety,równoległa pusta jednopasmowa,32 km. Równoległa pusta bywa obstawiona przez radary. Takie mam doświadczenia z miesięcy "ciepłych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Akurat tą jeżdżę dość często,nigdy nie spotkałem radaru,w przeciwieństwie do odcinka Stara Lubovna-Zylina,gdzie spotykam stale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Akurat tą jeżdżę dość często,nigdy nie spotkałem radaru,w przeciwieństwie do odcinka Stara Lubovna-Zylina,gdzie spotykam stale. To ja mam dokładnie odwrotnie W miesiącach ciepłych jeżdżę w stronę Koszyc przez Presov i zawsze tą darmową drogą ... nie pamiętam żeby nie stali w którejś wsi. S.Lubovna->Zylina tylko na autostradzie (jeśli już nią jadę) na "tym wielkim mości" pod którym jest droga z Liptovskiego Hradu do Liptovskiego Mikulasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Pierwsze miasteczko za Starą Lubovną w strone Popradu-prawie każdy wieczór stoją w rynku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 Pierwsze miasteczko za Starą Lubovną w strone Popradu-prawie każdy wieczór stoją w rynku. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 Otwarty jest już pierwszy odcinek obwodnicy Frydka-Mistka. Koniec z przejazdem przez dwie wiochy i ograniczeniami do 50 km/h[ATTACH=CONFIG]8107[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi