sławek Napisano 4 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2004 Witam wszystkich. Ciotka napaliła się na buciki Dalbello. Była w jakims małym sklepiku i facet ostro nawijał o zaletach firmy. Nie wiem konkretnie jakie ty były modele, bo były 2 (damskie) - jeden 400 zł, drugi 750 zł. Droższy miał jakieś bajery: dopasowanie wkładki do stopy na gorąco, sporo regulacji - również pięta. Niezabardzo się na tym znamy. Jak popisałem głupoty to niezła będzie polewka na forum, ale cóż. Do rzeczy: plis o jakieś opinie na temat butów firmy Dalbello - ogólnie. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 4 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2004 Buty Dalbello znam dwie osoby co posiadały buty tej marki ale po sezonie zmieniły na inna gdyż np.wkładka w tylnej części niszczyła się bardzo szybko i utrudniało to wkładanie stopy i w obu tych przypadkach odpadły języki..,ponadto jeden z tych butów pękł...może to zbieg okoliczności a może ....??? być może to pech osób które dokonały zakupów tych butów,ja wiem jedno nie zakupie buta tej firmy bo wystarczy że byłem świadkiem jak oni się męczyli ....muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanos Napisano 4 Luty 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2004 Buty Dalbello ja odwrotnie jestem zadowolony jezdze w nich 4 rok i znakomicie sie sprawdzaja .mam CRX polecam.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi