pawel_br Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Witam wszystkich, po 3 latach biernego czytania i korzystania z forum postanowiłem się "złamać" i zarejestrować na forum O sobie: Jeżdżę od 10 sezonów -umiejętności w skali forumowej 5. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Witaj Jak mogłeś korzystać z forum bez rejestracji? Sporo zdjęć umieszczanych w postach to załączniki, które są widoczne dla zalogowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Lepiej później, niż wcale. Witaj Pawle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Vitay! Teraz będzie Ci wygodniej i będziesz mógł podyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adinml Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Witaj Jak mogłeś korzystać z forum bez rejestracji? Sporo zdjęć umieszczanych w postach to załączniki, które są widoczne dla zalogowanych. No właśnie. Aż 3 lata bez oglądania fotek ? :eek: Teraz dopiero powiesz sobie "dlaczego wcześniej się nie zarejestrowałem No ale do sedna... WITAJ W NOWYM GRONIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Witaj Jak mogłeś korzystać z forum bez rejestracji? Sporo zdjęć umieszczanych w postach to załączniki, które są widoczne dla zalogowanych. To właśnie przemożna chęć oglądania zdjęć zachęciła mnie do rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 To właśnie przemożna chęć oglądania zdjęć zachęciła mnie do rejestracji Ty szowinisto,myślałem,że chcesz poznać tu piszących... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 yo zagłębie.......a dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Witam wszystkich, po 3 latach biernego czytania i korzystania z forum postanowiłem się "złamać" i zarejestrować na forum O sobie: Jeżdżę od 10 sezonów -umiejętności w skali forumowej 5. Pozdrawiam Paweł Dzień dobry Pawle! Welkom jak witał Anioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 heloł Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Witaj Pawle:) Zagłębie wita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 yo zagłębie.......a dokładnie? Boogie dokładnie to z najstarszego miasta zagłebia - bez dworca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Witam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Boogie dokładnie to z najstarszego miasta zagłebia - bez dworca Witamy przedstawiciela z Szwecji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi