szatekmax Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Witam chcę sprzedać znajomemu takie nartki. Są w bdb stanie mało używane. Należą do ojca i chciałbym wiedzieć jaką cenę mam dać tak żeby nie oszukać ani ojca ani kumpla. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Witam chcę sprzedać znajomemu takie nartki. Są w bdb stanie mało używane. Należą do ojca i chciałbym wiedzieć jaką cenę mam dać tak żeby nie oszukać ani ojca ani kumpla. Dziękuję i pozdrawiam. proste... sprawdź sobie na allegro po ile latają takie nartki w tym roczniku - odejmij pare złotych bo to dla kumpla i gitara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 A jakby kumpel nie chciał kupić to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi