SB Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Wy tak o tych moich przyszłych pociechach:confused: Tak, znaczy karty zostały już rozdane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Tak, znaczy karty zostały już rozdane:D a ilu graczy ? że tak zapytam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 a ilu graczy ? że tak zapytam;) przerażasz mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 przerażasz mnie:D ufff wyluzuj SB:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Tylko na chwile z Was oko spuścić -to sie tu Sodomja i Gomorja dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 Figo wiesz jak jest, dziewczynie niczego nie brakuje , nam tyż nie brakuje (SB i jo) więc... PS. do zobaczenia w piątek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunTomas Napisano 25 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 No i ja ja, spóźnione, ale szczere... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi