SB Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 Ewcia ma urodziny:), 33 nie 78:eek: i dlatego 100 lat:)! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2011 100 lat i takiej dalszej aktywności na Forum:rolleyes:czyli o jeden dzień dlużej:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 najlepszego:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Spełnienia marzeń, realizacji Celów. Zdrówka, zdrówka, zdrówka oraz jeszcze raz zdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adinml Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Wszystkiego dobrego !!! Pogody ducha, gdy za oknem plucha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Najlepsze życzenia 100 lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Wszystkiego naj naj naj!!! Zdrówka,szczęścia a przede wszystkim spełnienia marzeń,zarówno narciarskich jak i osobistych!No i żeby Ci ta inwestycja budowlana poszła bez kłopotów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 100 lat i wszystkiego najlepszego:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Najlepszego Żywczanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Pięknie dziękuję za zyczenia;) przyznam szczerze ze mnie zatkało...i zrobiło się jakos miętko:o 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Pięknie dziękuję za zyczenia;) przyznam szczerze ze mnie zatkało...i zrobiło się jakos miętko:o Nam jest również niezmiernie miło składać Życzenia - nowemu Forumowiczowi...w dodatku Forumowiczowi płci Pięknej i niezwykle aktywnej na Forum. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 W takim razie i ja przyłączam się z najlepszymi życzeniami 78 to niezwykle udany rocznik napiszę nieskromnie prawda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Wielu Udanych Wyjazdów w Miłym Towarzystwie ,Radości ,Słońca oraz Pomyślności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Najnajnajlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, pomyślności, i dużo radości z pociech :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Wszystkiego najlepszego i udanych szusów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxim Napisano 13 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2011 Zdrówka i szczęścia!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, pomyślności, i dużo radości z pociech :D ale ja nie mam pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Przecież MY nimi jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 ale ja nie mam pociech Ale Race ładnie robi;), a jak nie wyjdzie to za piątkę poprawia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Nie no ,skąd wiesz jak robię? Przecież my nie ten tego:o:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Nie no ,skąd wiesz jak robię? Przecież my nie ten tego:o:D Pisałeś przecież jak się Bugi ślinił i w sumie to się mu nie dziwię No chyba że nie Twoje:eek: - fakt nie było mnie przy tym:o 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 17 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2011 Wy tak o tych moich przyszłych pociechach:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi