Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 hehehe, z butami narciarskimi i kaskami Dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 hehehe, z butami narciarskimi i kaskami Dobre:D A tak całkiem na poważnie to staram się brać jak najmniej i tak też staram się dyscyplinować Moją Naj. Bo jeszcze całkiem niedawno okazywało się po powrocie do domu, że połowa rzeczy nie była w ogóle używana. PS A buty narciarskie można wykorzystać jako pojemnik na np skarpetki. Do kasku wchodzą rękawice szaliki czapki itp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 A ja moją rodzinkę tak nauczyłem, że ostatnio na tygodniowe wczasy w Hiszpanii moja trzyosobowa rodzina zmieściła rzeczy w bagażu podręcznym. Wychodzi po 10 kg na osobę. Żeby narty dały się składać to ja z synkiem spokojnie bym się spakował w podręcznym. Pozdrawiam. No ale to ciepłe kraje. Ja za pierwszym razem na Male miałem dwie walizy po 20pare kilo - 2 osoby. Za drugim...jedną małą torbę... i Pani na lotnisku w Berlinie pytała czy to na pewno wszystko Ciepłe kraje to nie wyjazd narciarski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 No ale to ciepłe kraje. Ja za pierwszym razem na Male miałem dwie walizy po 20pare kilo - 2 osoby. Za drugim...jedną małą torbę... i Pani na lotnisku w Berlinie pytała czy to na pewno wszystko Ciepłe kraje to nie wyjazd narciarski... Wszystko się zgadza. Moje rozumowanie jest takie, że skoro 10 kg na os wystarczy w lato to 20 kg/os powinno wystarczyć na wyjazd narciarski. Dodam, że ostatnio z Jankiem na tygodniowe narty spakowaliśmy się w jedną walizkę tak ok 15 kg. No buty były osobno, ale kaski w środku. Pozdrawiam. PS Ja na letni wyjazd to bym nawet sandałów nie brał. Moja Naj ostatnio za 2 pary bardzo oryginalnych letnich bucików zapłaciła 10 Eu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 28 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2011 Ja na letni wyjazd to bym nawet sandałów nie brał. Słowem: kąpielówki, ręcznik i bilet do samolotu . Ech jeździło się kiedyś tak, ale na basen w mieście w upalne lata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi