marboru Napisano 2 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 A gdzie ja napisałem że to kredyt bez dotacji i dopłat:confused: Zasugerowałem Ci że nie na wszystko można taki kredyt dostać, już nie chciałem pisać że trzeba mieć jeszcze odpowiednie wykształcenie i doświadczenie:p No właśnie trzeba mieć wiedzę (wykształcenie) i doświadczenie by odróżnić coś co jest wolnorynkowe - od tego, co nie jest (użyłeś dla mnie jednoznacznego sformułowania). ...i tu mógłbym o Tobie napisać "Mod Pismak" od siedmiu boleści Na przyszłość - jak się Sławku wypowiadasz w jakimś temacie to precyzuj swoje pytania, bo dyskusja na zasadzie domysłów jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 No właśnie trzeba mieć wiedzę (wykształcenie) i doświadczenie by odróżnić coś co jest wolnorynkowe - od tego, co nie jest (użyłeś dla mnie jednoznacznego sformułowania). ...i tu mógłbym o Tobie napisać "Mod Pismak" od siedmiu boleści Na przyszłość - jak się Sławku wypowiadasz w jakimś temacie to precyzuj swoje pytania, bo dyskusja na zasadzie domysłów jest bez sensu. No właśnie w moim prościutkim móżdżku wolnorynkowe to jest produkt który można normalnie nabyć(nie z pod lady, bez znajomości...), a do takiego należy właśnie ten kredyt, jak i każdy inny, to w myśl Twojego rozumowania taki kredyt na 10 mil zł też nie jest produktem wolnorynkowym bo go nie każdy może wziąć z powodu że go nie zabezpieczy. "Mod Pismak":rolleyes: Wiesz ale po mnie to płynie, może dlatego że w szkole nie byłem mały, rudy, piegowaty i nie śmiali się ze mnie, więc nie jestem przewrażliwiony na swoim punkcie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 (edytowane) No właśnie w moim prościutkim móżdżku wolnorynkowe to jest produkt który można normalnie nabyć(nie z pod lady, bez znajomości...), a do takiego należy właśnie ten kredyt, jak i każdy inny, to w myśl Twojego rozumowania taki kredyt na 10 mil zł też nie jest produktem wolnorynkowym bo go nie każdy może wziąć z powodu że go nie zabezpieczy. "Mod Pismak":rolleyes: Wiesz ale po mnie to płynie, może dlatego że w szkole nie byłem mały, rudy, piegowaty i nie śmiali się ze mnie, więc nie jestem przewrażliwiony na swoim punkcie:p Wielu rzeczy niestety nie rozumiesz i mylisz - ale to już nie pierwszy raz na forum Ci się zdarza...a może zwyczajnie powinieneś przyznać się do błędu, lub przynajmniej do wprowadzania w błąd czytelników Skionline. Nie będę Cię po raz kolejny odsyłał do definicji i pojęć encyklopedycznych - bo to nie ma sensu - tak samo jak dyskusja z Tobą. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tak masz rację, jestem mały, rudy, piegowaty, zadufany w sobie...a na dodatek mam malutką firmę, w której sam jestem kierowcą...przepraszam, że jestem przewrażliwiony na swoim punkcie. Edytowane 2 Luty 2011 przez marboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 Nie wiem jak reszta, ale ja już się zgubiłem o czym tu jest mowa, miało być czysto hipotetycznie i dla zabawy a jest jak zwykle Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 Nie wiem jak reszta, ale ja już się zgubiłem o czym tu jest mowa, miało być czysto hipotetycznie i dla zabawy a jest jak zwykle Pozdrawiam Ze swojej strony - Przepraszam. Przepraszam, że kolejny raz dałem się sprowokować. A za Moderatora Skionline mi zwyczajnie wstyd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 Odpowiem Ci SB - na komentarz, który zamieściłeś przy czerwieńcu jaki od Ciebie otrzymałem. Komentarz: "Wstydź się za siebie". SB - przykro mi, ale to nie ja mam się czego wstydzić. Mógłbym i ja Ci podarować czerwieńca - ale to nie w moim stylu. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2011 No dobra Panowie - starczy! Lepiej pogadajmy o nartach, a nie o pieniądzach, bo przeprawiają o zawrót głowy... mnie też! Zamykam temat, bo w Zakopanem chcę mieć miło atmosferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Ciśnienie chyba zeszło?! Na prośbę jednego z forumowiczów, zainteresowanych kontynuowaniem MERYTORYCZNEJ dyskusji otwieram ponownie wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 to przez to słoneczko dzis :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 to przez to słoneczko dzis :cool: tyskie, bielskie czy żywieckie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 a no w naszym wszechświecie tylko mamy jedno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 No to widzę,że ruszyło merytorycznie na temat.:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Wracając do tematu. Jak widzę, na forum jest paru eko-nomistów (ach ten wrażliwy przedrostek:)). Jeśli ktoś miałby zatem dostęp elektroniczny do Monitora B, to może udałoby się zlokalizować jakąś spółkę narciarską, która publikuje swoje wyniki finansowe i mielibyśmy wtedy wszystko jak na dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Swoją drogą ciekawe jak wygląda Biznes Plan powstałego Krzesła na Północy Polski na 750 metrowej Pięknej Górze: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=122943#post122943 Z całą pewnością liczą na zyski Tylko patrzeć jak krzesło powstanie również w moim, świętokrzyskim Regionie - prace na kieleckim Telegrafie mają ruszyć już na wiosnę. Kto będzie następny? Przydała by się jakaś nowa Trasa - w paśmie Łysica, Święty Krzyż znalazło by się jakieś atrakcyjne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 No to widzę,że ruszyło merytorycznie na temat.:p:p No wiesz...lepiej nie drażnić misia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Swoją drogą ciekawe jak wygląda Biznes Plan powstałego Krzesła na Północy Polski na 750 metrowej Pięknej Górze: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=122943#post122943 Z całą pewnością liczą na zyski Tylko patrzeć jak krzesło powstanie również w moim, świętokrzyskim Regionie - prace na kieleckim Telegrafie mają ruszyć już na wiosnę. Kto będzie następny? Przydała by się jakaś nowa Trasa - w paśmie Łysica, Święty Krzyż znalazło by się jakieś atrakcyjne miejsce Patrząc na temperatury w Polsce to ci z północy jak zainwestują w naśnieżanie to będą przy tych zimach mieć dłuższy sezon narciarski jak my tutaj na południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Wracając do tematu. Jak widzę, na forum jest paru eko-nomistów (ach ten wrażliwy przedrostek:)). Jeśli ktoś miałby zatem dostęp elektroniczny do Monitora B, to może udałoby się zlokalizować jakąś spółkę narciarską, która publikuje swoje wyniki finansowe i mielibyśmy wtedy wszystko jak na dłoni. Łatwo kupić takie dane...koszt 30,75 brutto. Dla przykładu link do danych Kotelnicy Białczańskiej: http://www.money.pl/rejestr-firm/nip/736-15-23-042/kod-pocztowy/34-405/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Nie ma normalnych banków, a już na pewno nienormalni są Ci co go tworzą, pracują w nim, to jest jakiś matrix:mad:, oni gadają do mnie po chińsku i jak by im papier zabrał, to mogą iść do domu beż ryzy papieru nic nie zrobią Obawiam się że to jest żaden argument dla banku:p, jak już wcześniej ustaliliśmy nie pracują tam normalni... Wypraszam sobie i oczekuję przeprosin na forum FOCH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Wypraszam sobie i oczekuję przeprosin na forum FOCH I ja tez sobie wypraszam, podobnie jak mysiauek. W moim banku przynajmniej jedna osoba jest normalna:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 I ja tez sobie wypraszam, podobnie jak mysiauek. W moim banku przynajmniej jedna osoba jest normalna:cool: Dyrektor? :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 3 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Jack, mysiauek...to widzę, że jest nas trzech "z Branży" Trzech to już mocna Grupa za forumie Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 W moim banku przynajmniej jedna osoba jest normalna:cool: No no, my tu rozmawiamy czy nam starczy na ten wyciąg i odśnieżanie a Jack nie pochwalił się, że ma swój bank Jack, mysiauek...to widzę, że jest nas trzech "z Branży" Trzech to już mocna Grupa za forumie Pozdrawiam Mariusz Obawiam się, że nawet pracując w banku, można nie mieć z samą bankowością nic współnego... Kwestia zrozumienia co to jest bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Panowie 150 mln na wyciągi + drugie tyle na działki + trzecie tyle dla eko... iii... Kupujemy Pilsko http://www.forum.skionline.pl/forum/showthread.php?p=123035#post123035 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Dyrektor? :p:p Nie no co Ty? Mialem na mysli sprzataczke kibli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2011 Obawiam się, że nawet pracując w banku, można nie mieć z samą bankowością nic współnego... Jasne,że tak. To tak jak z wykładaniem na uniwersytecie.:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi