JC Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Zapraszam do wyrażenia Waszego zdania na temat: Czy parkingi w ośrodkach narciarskich powinny być bezpłatne, a koszty utrzymania wliczone w cenę karnetu? Głos można oddać w dziale Stacje: www.skionline.pl/stacje Jak zwykle zapraszam do dyskusji. Ja jestem za wliczeniem kosztów parkingu w cenę karnetu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Na Podhalu już tylko Nosal ma płatne parkingi. Chociaż i tutaj miasto zrobiło miejsca parkingowe przy ul. Balzera i można skorzystać. Wszędzie poza tym są one bezpłatne. Kasprowego nie liczę, bo parkingi przy rondzie kuźnickim są chyba w gestii miasta, a nie PKL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 W cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Oczywiście chcę aby parkingi były utrzymywane z kasy ośrodków narciarskich. Niech to będzie wliczone w cenę karnetu. Tylko czy będą one utrzymywane i odśnieżane jak się należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 A dlaczego nie? Skoro i tak większość parkingów jest niestrzeżona. Parkingi przy ośrodkach powinny być darmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Ja jestem za wliczeniem kosztów parkingu w cenę karnetu! Ja też i chyba w normalnych ośrodkach tak jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Jak najbardziej powinno to być wliczone w karnet! Jest wiele przyczyn... -Są miejsca,jak w SzCyrku pod Bieńkulą,że nie mamy możliwości zostawienia auta i zorientowania się,czy chcemy zostać. -Jeśli jadę w grupie znajomych,opłata ponoszona przez kilka osób,nie jest tak uciążliwa,jak jadę sam to dycha już wkurza i podraża wyraźnie... -Nienawidzę,jak jeszcze nie wysiądę z auta,a już przychodzi do mnie nawalony parkingowy pod Golgotą i mówi:"zostaje pan?" -Tak jest normalniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 jak wydaje swoje pieniądze to chce mieć pełen serwis- parking w cenie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 w normalnym kraju taka ankieta nie miałaby większego sensu , no ale temat dotyczy zdaje się Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekkita Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 zdecydowanie w karnecie, jest normalniej, wygodniej. Nikt nie kombinuje jak tu coś uszczypnąć itd. Może argument głupi, ale na zachodzie tak jest a akurat jeśli chodzi o narciarstwo to znają się tam na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 eee tam;), widzę, że kupując pizzę nie lubicie płacić do tego osobno za keczup i za toaletę po wszystkim (a niektórzy także przed) - ja też parkingi w cenie karnetu jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adimaka11 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Oczywiście w cenie,tak samo można by pobierac za parking przed basenem ,hipermarketem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Oczywiście chcę aby parkingi były utrzymywane z kasy ośrodków narciarskich. Niech to będzie wliczone w cenę karnetu. Tylko czy będą one utrzymywane i odśnieżane jak się należy? Podzielam zdanie Figo z pierwszej części posta. Co do utrzymania to teraz pomimo płacenia i tak nie są utrzymywane, więc w razie czego wiele się nie zmieni:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 jesli już to powinien byc w cenie, odstrasza mnie to ze jescze nie zdaze wjechac a juz idzie do mnie i kasuje mnie parkingowy. Czy za parking w Jurgowie ktos płacił ? czy na Mosornym kasują? eee szkoda gadać... pomijam stan parkingowych, niekoniecznie zawianych bo halny wieje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 (edytowane) ------------ Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 A dlaczego mam zapłacić za parking skoro z niego nie korzystam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Jestem za - opłata w cenie - wtedy będzie można dopominać się o uprzątniety, przygotowany parking i wzorem innych krajów o "ludków" którzy będą "ustawiać" przyjeżdzające samochody tak żeby zmieściło się ich jak najwięcej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 18 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2011 Udział w ankiecie brałem dość dawno,ale nie wyraziłem swojego zdania. Ja zdecydowanie wole karnet w cenie parkingu.W końcu mój samochód dłużej stoi niż ja zjeżdżam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi