kowcio Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Mam prośbę - Head Supershape Magnum 170 i Atomic 9.20 180 - mój wzrost 183, waga 80 kg, umiejętności - powiedzmy, 5-6/10 Które wg tych, którzy mają pojęcie ,będą lepsze do amatorskich zawodów w slalomie gigancie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 ja bym szukał dalej 170 to jak slalomka a ten atomic to wiekowy już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Dokładnie długość min 180 ale te umiejętności 5/6 trochę mnie załamały dasz radę na gigantce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 No to inaczej. Namieszane mam przez te cyferki z umiejętnościami...W marcu ubiegłego roku startowałem w Pucharze Poniwca...akurat był Rossignol Demo Tour, załapałem się na gigantki, zająłem miejsce w połowie stawki ( gdyby była kondycja byłoby myślę lepiej). Ale trzymajmy się tematu nie umiejętności. Jedna Atomic w tym przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 ile ten atomic kosztuje ? ja bym poszukał czegoś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Ale żeby była jasność - ja te narty mam i Head i Atomic...pytanie które do giganta lepiej się sprawdzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 jak masz to najlepiej zabrać obie niektóre giganty są ustawiane tak że na slalomce 165 się dobrze jedzie a takich na prawdziwe narty gigantowe to jest bardzo mało ja mam zawsze 172 i 182 ze sobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowcio Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 O, i już wiem nieco więcej:) Tak też właśnie uczynię. W sobotę wybieram się na Family Cup na Mistrzostwa woj. Lubelskiego i na płaskiej górce raczej chyba te Magnumy się sprawdzą bardziej. Zobaczymy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi