mała_mi Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Widok by był, ale nie wiem czy na widoku by się nie skończyło - towarzystwo pewnie by zmarzło solidnie i kto wie, jak by się zakończyło... Ale pomysł - niczego sobie zmarznąć ??? no coś Ty '30 '40 '50 http://theselvedgeyard.files.wordpress.com/2009/12/b4a061c43fe5637f_large.jpeg '60 '70 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 niebezpieczne?? no risk no fun .........no pain no game Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Bugi dotarłem:) my jesteśmy newschool hehe, nas w rocznik 2010.. i tacy brzydcy to chyba nie jesteśmy, prezencja jest:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiara Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 zmarznąć ??? no coś Ty Mi - zdjęcia piękne (aż się rozmarzyłam ), ale znaczna część to jednak ustawki, a na nich to wiadomo co się wyprawia? Chociaż... a co tam, przecież cały dzień by po stoku tak nie latali, mały flashmobik, przyblokowanie ruchu na wyciągu i heyah na kakao . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 nie bardzo rozumiem...chcesz sie na takich naratch przejechać ? myslę ze byłoby to zbyt niebezpieczne.... ja mialem okazje jezdzic, na okolo 60-70 letnich nartach drewnianych. Na przygotowany stok nie jest to najmadrzejsze rozwiazanie... jednak gdzie tylo jest troche swiezego - czemu nie fajna zabawa i frajda niebezpieczne?? no risk no fun .........no pain no game hehe dokladnie, cos o tym wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Cena tych nart Zai sugeruje, że to nie jest sprzęt rekomendowany do używania na stoku, tylko bardziej do powieszenia sobie na ścianie. Zaraz obok poroża jelenia i samurajskiej szabli ręcznie ostrzonej laserowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Cena tych nart Zai sugeruje, że to nie jest sprzęt rekomendowany do używania na stoku, tylko bardziej do powieszenia sobie na ścianie. Zaraz obok poroża jelenia i samurajskiej szabli ręcznie ostrzonej laserowo. jak ktoś ma kase na takie narty to dlaczego nie moze jeździc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała_mi Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 mnie najbardziej fascynuje ich waga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 ja mialem okazje jezdzic, na okolo 60-70 letnich nartach drewnianych. Na przygotowany stok nie jest to najmadrzejsze rozwiazanie... jednak gdzie tylo jest troche swiezego - czemu nie fajna zabawa i frajda hehe dokladnie, cos o tym wiem no widzisz, w latach 60-tych nie było ratraków:) wiec narty po świeżym puchu jeżdziły... myslę ze dziś byłby problem dla wielu zjechać na takich. Ja mam polsporty, tez jechałam na takich, da się jechać - jasne, ale to zupełnie inna jazda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi