johnny_narciarz Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Ostatecznie będę rano,może nawet na otwarcie o 9.00. Właśnie przyszły mi "nowe" nartki,to będzie okazja przetestować. :smile: Sylwka spędzę raczej u znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 "Raczej" ? Bo My na ten gulasz już prawie jesteśmy przekonani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 "Raczej" ? Bo My na ten gulasz już prawie jesteśmy przekonani No już się zgadałem,bo trochę wyjątkowa okazja będzie,ale o tym pisać nie mogę. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 No już się zgadałem,bo trochę wyjątkowa okazja będzie,ale o tym pisać nie mogę. :wink: Okejka:) To sija next time P.S. Potomek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 P.S. Potomek? zgadywanka:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Okejka:) To sija next time P.S. Potomek? zgadywanka:laughing: Chodzi o tych znajomych,ale nie chciał bym im zepsuć niespodzianki,jak by tak ktoś tu zajrzał... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 "Raczej" ? Bo My na ten gulasz już prawie jesteśmy przekonani Szukaj mnie z kaskiem z żółtym paskiem kalecznie jeżdżącym - pierwsze nartowanie w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2011 Szukaj mnie z kaskiem z żółtym paskiem kalecznie jeżdżącym - pierwsze nartowanie w sezonie Ok -> jeszcze nie wiem czy nie wyląduję na Strednicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 w komentarzu na korbielow.net ktos napisal ze Gruniki ruszaja jutro i jest jakas promocja za 1euro jazda. tylko nie znam szczegolow i prawdziwosci tej informacji. Jesli ktos moze ja sprawdzic/potwierdzic to mysle ze Sihelne jest dobra opcja na rozjezdzenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 w komentarzu na korbielow.net ktos napisal ze Gruniki ruszaja jutro i jest jakas promocja za 1euro jazda. tylko nie znam szczegolow i prawdziwosci tej informacji. Jesli ktos moze ja sprawdzic/potwierdzic to mysle ze Sihelne jest dobra opcja na rozjezdzenie juz wszystko wiem, jazda calodniowa, za 1 euro. Takze jak ktos jeszcze nie wyruszyl i ma dylemat gdzie, to mysle ze na Gruniki warto. sadze ze trasy beda tam dobrze przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Jest na oficjalnej stronie, że za 1E. Mi niestety pokrzyżowano plany i się tam dzisiaj nie pojawię, ale za tydzień już na pewno tak. Więc jak ktoś pojechał to niech wrzuci relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Jest na oficjalnej stronie, że za 1E. Mi niestety pokrzyżowano plany i się tam dzisiaj nie pojawię, ale za tydzień już na pewno tak. Więc jak ktoś pojechał to niech wrzuci relację Za tydzien na grunikach promocji juz nie bedzie i Pilsko ruszy juz, wiec nie wiem czy sens jest tam jechac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Ja od 3 lat tam zaczynam, taka mini tradycja A Pilsko i tak w tym sezonie muszę odwiedzić,ednak prawdopodobnie po większych opadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Jest w Grunikach serwis narciarski i robią kosmetykę nart (krawędzie + ślizgi) na miejscu? Musze naostrzyć krawędzie, a nie mam teraz za bardzo gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 jest bo tak podają na stronie http://www.ski-gruniky.sk/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Na forum jest dużo zwolenników tego ośrodka - więc zamieszczam komunikat zw stronki fejsbukowej: Všetci priaznivci zimného športu. Dňa 2.1.2016 zahájime prvú lyžovačku u nás v stredisku Ski-centrum Grúniky. Otváracie hodiny 9.00 hod-16:00hod. V prevádzke bude 1 vlek výška technického snehu 25cm. Prírodný 0 cm. Všetci ste milo vítaní :smile: Wszyscy zwolennicy sportów zimowych. W dniu 2.1.2016 będziemy planować nasz pierwszy wyjazd na narty z nami w Ośrodku Ośrodek Narciarski grúniky. Godziny otwarcia 9.00 hod-16:00hod. w operacji będzie 1 wysokość podnoszenia techniczne grubość 25 cm. Naturalne 0 cm. Wszyscy jesteście milo mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 podbijam info z fejsa: otwarcie sezonu 16/17 Všetci priaznivci zimného športu. Už túto sobotu 03.12.2016 Vás všetkých po desiaty krát privítame u nás v stredisku Ski Grúniky Sihelné pri zahájení lyžiarskej sezóny 2016/2017. Lyžujeme od 9:00hod -do 16:00hod. Všetci ste milo vítaní. Dear fans of snow sports. We are glad to invite you already this saturday 03.12.2016 for the 10th time to the opening of winter season 2016/2017 in the Ski centrum Gruniky Sihelné. The Ski centrum is open from 09:00 to 16:00. Please feel kindly invited to join us. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weteran Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 Witam. Byłem dzisiaj, otwarłem sezon, warunki marzenie, ludzi malutko, mrozik i słoneczko, śnieg naturalny, piwko dobrze schłodzone, jednym słowem jak na rozpoczęcie sezonu -rewelacja ! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 4 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2016 2 godziny temu, weteran napisał: Witam. Byłem dzisiaj, otwarłem sezon, warunki marzenie, ludzi malutko, mrozik i słoneczko, śnieg naturalny, piwko dobrze schłodzone, jednym słowem jak na rozpoczęcie sezonu -rewelacja ! Weteran zdjęcia jakieś wrzuć, bo tak lepiej, przyjemniej i ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areski Napisano 1 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2017 Nowy Rok z Babią / w tle /. Warunki bardzo dobre. Słowacy słabo przygotowani na najazd polskich hord. Brakło grzanego wina, grzanego piwa, wiecej niż połowy potraw... Ale wyprażany syr, hranolki i lane po południu jeszcze były. A jutro można braki uzupełniać.. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areski Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Sihelne warunki bardzo dobre, ludzi w sam raz mimo ferii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areski Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2017 Ta ostatnia niedziela... Warunki fantastyczne po opadach w piątek. Ludzi w szczycie dnia może z 30-tu. Jako że koniec sezonu promocja: karnety o połowę tańsze : ale może dlatego też tylko lewa / patrząc z dołu / połowa stoku wyratrakowana.... Na drugiej freeride. Słońce, śnieg mimo marcowej pogody świetny. Szkoda, że następny wyjazd dopiero w grudniu... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 Ponieważ mój pies myśli strategicznie (uwielbia porywać ze stołu gumki do mazania i zgryzać w drobny mak, więc kiedy coś piszę, on udaje, że chce wyjść do ogrodu, wychodzę otworzyć, a wtedy on - smyk i po gumce!), postanowiłam nie być gorsza. Patrzę, dokąd najbliżej na Słowacji, bo przecież nie da się co dzień wyskakiwać na Rohace czy dalej. I wychodzi mi, że Sihelne. Na ich stronie nieaktualne info. Czy coś wiecie, czy będą działać w tym sezonie? Bo coś mi z lekka majaczy, że były tam jakieś problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz_sul Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Drodzy Goście, od 28.12.2020 można przeprowadzić COVID-19 testy bezpośrednio w Ski-centrum Grúniky w godzinach 09:00 - 13:00. Po potwierdzeniu negatywności COVID-19 można od razu kupić ski-pass. Test jest bezpłatny. Ciekawe jak to wygląda w realu.... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 28 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 2 minuty temu, janusz_sul napisał: Ciekawe jak to wygląda w realu.... Chyba ok . Poza tym to tylko parę kilometrów za granicą, warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi