aklim Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 dzisiaj warunki do nartowania były cudne:) - mrozik , sztruksik , słoneczko ( rano nawet trochę zaćmione;) ) ,nie wspominając już o małej ilości narciarzy na stoku:) . No i jeszcze na dodatek dzięki uprzejmości Zbyszka Dendysa z Carvingsportu mogłem z kolegą Tcarvingiem potrenować na gigancie . No po prostu miód w gębie:p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 witam przeglądałem kamerki bo wybieram się tam jutro bądź pojutrze- pogoda faktycznie super ale tyczek nie widziałem ... o której byłeś ? pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 od 9-tej do 12-tej gigant był ustawiony po prawej stronie patrząc z dołu , na kamerce może nie było go zbyt dobrze widać , bo wkręcaliśmy po jednej tyczce , więc nie było płacht Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 a masz może info jak tam wygląda nocna jazda bo byłem tam w grudniu ale tylko do 15 ale patrząc na to ich oświetlenie to wielkich nadziei sobie nie robie.Ile kosztuje cały dzień nartowania???Mają przerwe na ratrakowanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 jazda nocna jest więcej info na : http://www.ski-gruniky.sk jeżeli chodzi o ratrakowanie stoku przed wieczornym jeżdżeniem , to raczej tego nie praktykują ,ale generalnie dbają o stok i z reguły "trzyma" się on przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Nie wiesz może kiedy tam jeszcze można pojeździć gigancik? Wybierałem się cały ten tydzień ale z tego co patrzyłem jeżdżą tylko od 7 do 9 strasznie wcześnie Na praciakch dziś ciężko było rano strasznie nierówno wyratrakowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Nie wiesz może kiedy tam jeszcze można pojeździć gigancik? Wybierałem się cały ten tydzień ale z tego co patrzyłem jeżdżą tylko od 7 do 9 strasznie wcześnie Na praciakch dziś ciężko było rano strasznie nierówno wyratrakowali ustawiają rano , bo wtedy bezpieczniej na stoku , no i taki mają układ z właścicielem stacji . Z Carvingsportem zawsze można ustalić termin , to zarezerwują stok i ustawią tyki .Najlepiej to robić w tygodniu lub ew. w sobotę . To co - umawiamy się większą grupą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlik Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Ze stronki nic nie wynika jakie są wrażenia przy nocnej jeździe.Pytam dlatego ze będąc tam w grudniu ale tylko w dzień widząc te oświetlenie nie wróży niec przyjemnego. Pytam o opinie forumowiczów a nie opinie właścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 @aklim- kiedyś spróbuję wbić się na tyczki na razie jeżdżę lajtowo żeby po kontuzji do nart się przyzwyczaić pozdr. Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 ustawiają rano , bo wtedy bezpieczniej na stoku , no i taki mają układ z właścicielem stacji . Z Carvingsportem zawsze można ustalić termin , to zarezerwują stok i ustawią tyki .Najlepiej to robić w tygodniu lub ew. w sobotę . To co - umawiamy się większą grupą ? Ja bym się chętnie wybrał na treningi ale w grę wchodzą tylko weekendy a wtedy pewnie nie ustawiają 15 jadę do Austrii tak że mnie nie będzie ale od 29 bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 5 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2011 (edytowane) Był ktoś tam może ostatnimi czasy? Jak myślicie, będą tam jakieś słuszne warunki? http://mapy.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=Siheln%C3%A9,+S%C5%82owacja&aq=0&sll=49.743896,19.292421&sspn=0.052968,0.132093&ie=UTF8&hq=&hnear=Siheln%C3%A9,+S%C5%82owacja&ll=49.517296,19.376836&spn=0.026608,0.066047&t=h&z=15 To ten ośrodek? Edytowane 5 Marzec 2011 przez Slash0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 6 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2011 Bylem tam w piatek na wieczornej jezdzie i bylo ok, mysle ze w Sihelnym spokojnie bedzie mozna szusowac do konca marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dinox Napisano 7 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2011 Ktos sie wybiera w tym tygodniu, bo potrzebuje motywacji (pomijawszy weekend) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Hej Byłem wczoraj popołudniu warunki extra, twardo trochę lodu:) gigant ustawiony od 15 do 17 extra:) Wystarczy motywacji???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Jak myślicie, do weekendu warunki tam się utrzymają? Nigdy jeszcze tam nie jeździłem, a chętnie bym spróbował, bo czytam na forum, że generalnie ludzie chwalą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Warunki do jazdy w wekend będą napewno ale jakie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Warunki do jazdy w wekend będą napewno ale jakie??? to wiem, ale skoro pisałeś: Hej Byłem wczoraj popołudniu warunki extra to pytałem raczej o opinię, czy utrzymają się te extra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Ma być ciepło od czwartu stąd pytanie czy w sobotę będzie EXTRA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Ma być ciepło od czwartu stąd pytanie czy w sobotę będzie EXTRA? No właśnie tego ocieplenia się boję, bo wg danych na ich stronie ze śniegiem tam nie ma szaleństw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 8 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2011 Śniegu moze faktycznie mało ale lodu jest wystarczająco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash0r Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Koniec sezonu w Sihelnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Dla Polaków specjalna stronka z Sihelnego. http://www.ski-gruniky.pl/ Mają też robić sylwestra,chyba pomyślę nad tym... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Dla Polaków specjalna stronka z Sihelnego. http://www.ski-gruniky.pl/ Mają też robić sylwestra,chyba pomyślę nad tym... : My też myślimy ale 9ojro przy 5ojro na Strednicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 My też myślimy ale 9ojro przy 5ojro na Strednicy... Ale ten gulasz z czterech rodzajów mięs... : :angel: może być... smacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Ja jadę :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi