JC Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Właśnie zarejestrował się nowy forumowicz jarzebiaknaczczo, co skłoniło mnie do założenia wątku o inwencji naszych forumowiczów. Może zrobimy głosowanie na najzabawniejszy, najciekawszy login? Kilka typów:natchnienie; Zielono-fioletowa; kombajnchodnikowy; profesjonalistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Właśnie zarejestrował się nowy forumowicz jarzebiaknaczczo, co skłoniło mnie do założenia wątku o inwencji naszych forumowiczów. Może zrobimy głosowanie na najzabawniejszy, najciekawszy login? Kilka typów:natchnienie; Zielono-fioletowa; kombajnchodnikowy; profesjonalistyka Hehe ja ze swoim nikiem nie będę się wypowiadał na temat tych nazw bo pewnie też się łapie w śmiechu warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Dla mnie nick SB...jest mocno wymowny :D SB - Służba Bezpieczeństwa...jak wiadomo SB jest Moderatorem SB sorry za skojarzenie...i bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 (edytowane) Mam doła. :eek: Bo nie załapałem się do pierwszej trójki. Musiałem mieć niezłą wenę żeby taki nick wymyślić. A co do weny innych userów. To pokon bije wszystkich na łeb na szyję. Ale nie swoim nickiem. Tylko "wjazdem na forum" z pierwszym postem :p:p Witam, ma ktoś z Was może pożyczyć bądź odsprzedać aktualną winietę na Szwajcarię? Pozdrawiam i z góry dziękuję za zainteresowanie Edytowane 4 Styczeń 2011 przez MB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Dla mnie nick SB...jest mocno wymowny :D SB - Służba Bezpieczeństwa...jak wiadomo SB jest Moderatorem SB sorry za skojarzenie...i bez urazy. Nie ma mowy o jakiejkolwiek urazie, ale wyjaśnię i uściślę że nie mam nic wspólnego z Służbą Bezpieczeństwa, z tej prostej przyczyny że jak wchodziłem w pełnoletniość to w tym czasie rodziła się polska demokracja, a naturalną konsekwencją tego faktu była śmierć Służby bezpieczeństwa:cool:. Mój login również nie wziął się jak niektórzy podejrzewali od liter z tablic rejestracyjnych moich samochodów, tylko po prostu od pierwszych liter mojego imienia i nazwiska. -------------------------- Kombajnchodnikowy :eek: - musi jaki pewnie hajer przodowy - Bercik to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Nie ma mowy o jakiejkolwiek urazie :) Nick zgorkinapazurki jest też ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 A nasza Kasia - Dumpling Zębowa Wróżka Szkoda że ten nick juz się nie pojawia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewa78 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 WNUSIU - tez niczego sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Nowy użytkownik też ciekawy nick. No ale na takim forum , ciężko znaleźć coś " z jajem" na innych forach o luźniejszej tematyce aż roi się od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiara Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Mam doła. Musiałem mieć niezłą wenę żeby taki nick wymyślić. Ja wiem, ja wiem!! Czy pomysł pochodzi o Forda Figo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 A nasza Kasia - Dumpling Zębowa Wróżka Szkoda że ten nick juz się nie pojawia:( Kasia się pojawia tylko nie ma za bardzo czasu na pisanie. Ale na pewno czyta Ja również stawiam na Wróżkę, albo na zgorkinapazurki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Latamito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Latamito No to Ci zaraz czerwoną karteczkę przywalę, co by Cię wyprostować Nie odpisuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latamito Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 MA się tą wenę ale na pierwszy rzut oka Twój nick też tylko z jednym się kojarzy;) czy Tobie się też należy kartka?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Kasia się pojawia tylko nie ma za bardzo czasu na pisanie. Ale na pewno czyta Ja również stawiam na Wróżkę, albo na zgorkinapazurki Postaram się to zmienić, w końcu od tego jestem aby dyscyplinować forumowiczów:cool:, inwazji nie obiecuję ale jakiś incydent na pewno:) czy Tobie się też należy kartka?:D:D Nie mnie to oceniać, tylko kto mi ją da? sam sobie nie mogę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2011 Postaram się to zmienić, w końcu od tego jestem aby dyscyplinować forumowiczów:cool:, inwazji nie obiecuję ale jakiś incydent na pewno:) "Dzięks" za to:) Ja też nad tym pracuje:) Kaska uda się? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Jestem, jestem To, że nie pisze to nie znaczy, że nie czytam więc bądźcie grzeczni bo Mikołaj na następną Gwiazdkę prezentów nie przyniesie:D Dziękuję za nominacje:o Moim faworytem jest MasterFlamaster:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Jaka miła nazwa użytkownika się pojawiła. Witaj po przerwie Mnie się "denaturat" podoba - nawet kiedyś wywołał kontrowersje wśród zarządu forum , ale się ostał, choć milczy biegle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Jestem, jestem To, że nie pisze to nie znaczy, że nie czytam więc bądźcie grzeczni bo Mikołaj na następną Gwiazdkę prezentów nie przyniesie:D Dziękuję za nominacje:o Moim faworytem jest MasterFlamaster:D Nooooooooooo w końcuuuuuu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Nooooooooooo w końcuuuuuu:) :cool:Krzychu, Jak jesteś zadowolony to kliknij tam w 15 poście na wagę, wiesz... samo się nie zrobiło:rolleyes: Mnie się "denaturat" podoba - nawet kiedyś wywołał kontrowersje wśród zarządu forum , ale się ostał, choć milczy biegle. Nie moje;) A ja obstaję za użytkownikiem Kombajnchodnikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Niestety, ale: "You must spread some Reputation around before giving it to SB again":confused: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 Niestety, ale: "You must spread some Reputation around before giving it to SB again":confused: A no tak, bo dałeś dzięksa i teraz nie da się kliknąć wagi, ale można dzieksa skasować, kliknąć wagę i potem można znowu dać dzięksa:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 A no tak, bo dałeś dzięksa i teraz nie da się kliknąć wagi, ale można dzieksa skasować, kliknąć wagę i potem można znowu dać dzięksa:D:D:D No właśnie nie:rolleyes: Bo w 15 poscie tam gdzie był "dzięks" to pisało że nie da się dac bo jest już "dzięks" więc chciałem dać w 20 poście i wyskoczyło właśnie to: You must spread some Reputation around before giving it to SB again. I niebardzo wiem o co z tym chodzi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi