zzocha Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 uważajcie bo za tą WIEŚ to się zaraz zacznie następna zadyma:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 piszę przeca, że "symboliczna wieś", żeby nie było:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokon Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 piszę przeca, że "symboliczna wieś", żeby nie było:D haha, ajtam, jak to pisza inni- ze wsi jestem wiec pewnie ino ano kultury ani za krzty etc... wiem, rozumiem, jestescie z wielkiego miasta i macie IQ 1500x wiekszy niz doda etc (juz o sobie nawet nie wspominam:D) wiec nie bede za wies walczyl choc mysle, ze nie jeden z was bedac z wielkiego miasta chcialby byc na tyle ogarniety jak nie jeden WŁAŚNIE ze wsi... podział społeczny i tak zawsze będzie... nie ważne czy rzucisz temat winiet czy też picia wina z gwinta, a może umcaumca na ulicach miasta... a ponoć o gusta to tylko nietolerancyjni kłócić się lubią... kto z Was potrafi racjonalnie pomyśleć? ludzie, take it easy... ktoś wcześniej napisał, że warto by zamknąć temat... może i tak ale przynajmniej teraz widać na forum kto od razu klapy na oczach ma a kto nie; trochę zwiększcie swój światopogląd jeśli już tak ostro w alpy jeździcie bo to już kawałek świata będzie... do kolegów i koleżanek... już dawno winietę kupiłem ale chciałem sprawdzić waszą reakcję na tego typu rzeczy... i bez tematów a'la matura 2002 (tzn. temat wsi był na topie) to nic więcej nie potrafiliście zaoferować... i czy nartki czy decha... opcja ta sama... a Boogie Ty to w ogóle inteligent taki jesteś, że aż mi przykro, że mi cię poznać nie dane było bo pewnie wiele ciekawych rzeczy bym sie od ciebie nauczył... na pewno wniknąłbym w część inteligencji polskiej, bo tak na co dzień to tylko same chamy ze wsi na około:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 widze ze muisz sie dowartościować bo coś u ciebie z poczuciem wlasnej wartości słabo. Ale smiało smiało nie boj sie dowartościuj się moze będzie Ci lepiej bo to co pisze do mnie/o mnie spływa po mnie jak po kaczce bo kompan z Ciebie do rozmów żaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 ...do kolegów i koleżanek... już dawno winietę kupiłem ale chciałem sprawdzić waszą reakcję na tego typu rzeczy... Ty sobie zmień nicka na Agent Tomek nr 2 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 do kolegów i koleżanek... już dawno winietę kupiłem ale chciałem sprawdzić waszą reakcję na tego typu rzeczy... i bez tematów a'la matura 2002 (tzn. temat wsi był na topie) to nic więcej nie potrafiliście zaoferować... a to tak zachowują się "dojrzałe osoby"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2011 haha, tylko rzucić temat a wypowiadacie się jak kretyni. Szkoda Wam czy co? wiedziałem, że to forum nie jest dla mnie - narciarze to narciarze, nic tego nie zmieni. Takie buraki, cwaniaki z Was z miodem w uszach:D następny snołbłond zadużo chyba przydymił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi