pokon Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Witam, ma ktoś z Was może pożyczyć bądź odsprzedać aktualną winietę na Szwajcarię? Pozdrawiam i z góry dziękuję za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Próbowałeś kiedyś odkleić szwajcarską winietę z szyby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kettenhund Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 raz mozna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Ty? A jakie masz auto? Bez odklejania winietki ,może byśmy szyby przekleili. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokon Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Próbowałeś kiedyś odkleić szwajcarską winietę z szyby ? nie próbowałem ale ja nie pytam Panowie o wymianę szyby czy też czy się da czy nie da... myślę, że pytanie jest dość proste w zrozumieniu?!?! myślę, że jak się chce to się da:cool: POMOŻETA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 nie próbowałem ale ja nie pytam Panowie o wymianę szyby czy też czy się da czy nie da... myślę, że pytanie jest dość proste w zrozumieniu?!?! myślę, że jak się chce to się da:cool: POMOŻETA? A ja się zapytam Ciebie tak: Jak się będziesz czuł jak zajedziesz do Szwajcarii i ukradną Ci tam... kurtkę w knajpie np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_ts Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Kupisz na każdej stacji blisko granicy, na pocztach, nawet niektóre markety mają (Denner - 35CHF), swojej nie odkleję zresztą 40CHF to ja mógłbym płacić za winietki w Polsce, tylko, żeby autostrady nie były płatne pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 ... myślę, że jak się chce to się da:cool: POMOŻETA? Kupisz na każdej stacji blisko granicy, na pocztach, nawet niektóre markety mają (Denner - 35CHF), .... Jakby chodziło o przynajmniej 5 stów,to bym Cię zrozumiał Pokon... 35CHF to ledwie trochę ponad stówa(na nasze)... Tyle to się przepija na miejscu na "przywitanie" Jedziesz do Szwajcarii,do najdroższych ośrodków narciarskich(przy obecnym kursie franka) i tak Cię ta stówka drąży? Nawet jak jedziesz dalej,do Francji,to i tak się dziwię... PS.Żeby u Nas taka opłata za wszystkie autostrady obowiązywała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Chłopie ogarnij się!!!!!!!!!!!! Jeszcze nie wyjechałeś a już dziadujesz.Az boje sie pomyśleć jakie asy z rękawa wyjmiesz na miejscu. Winietka kosztuje 135pln na cały rok ,co przy pozostałych wydatkach na narty w Szwajcarii( tak byłem i w sobotę jadę ponownie) jest kwotą marginalną. Ale jeżeli jednak przekracza ona Twoje możliwości to jedz do Białki,parkuj samochód na ulicy na awaryjnych(żeby nie płacić za parking) i baw się dobrze. Jeżeli jednak musi być Szwajcaria to przemyśl tą opcje http://pl.wikipedia.org/wiki/Szwajcaria_Kaszubska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Jeżeli jednak musi być Szwajcaria to przemyśl tą opcje http://pl.wikipedia.org/wiki/Szwajcaria_Kaszubska Bądź Szwajcarię Bałtowską: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=12260 ...tu winiety nie trzeba, no ale parking 5zł, więc...? Marku nie przesadzaj, to narciarz przecież Wybór należy do Ciebie Pokonie PS. Hucu, to już w ten weekend wyruszasz? Coś ten czas szybko leci...u mnie mała kontuzja ręki, a na dodatek przeziębienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 PS. Hucu, to już w ten weekend wyruszasz? Jak tylko zorganizuję winietkę to tak:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Pokon- czuj się u nas jak w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Witam, ma ktoś z Was może pożyczyć bądź odsprzedać aktualną winietę na Szwajcarię? Pozdrawiam i z góry dziękuję za zainteresowanie Co za naród:confused: Kiedyś w Tignes jak nie było bramek elektronicznych tylko do karnetów wklejali zdjęcia. Jedna z rodzinek tak kombinowała, ze dwóch karnetach jeździło 4 osoby. Robili to w ten sposób, że dwie osoby wyjeżdżały na lodowiec, a następnie ktoś zupełnie inny zwoził pozostałym karnety na dół. Francuzi pobieżnie patrzyli na te zdjęcia tym bardziej, że były małe, a ich bardziej interesowała data ważności. Potem przez cały dzień bujali się tylko po lodowcu, gdzie już kontroli nie było. Pamiętam był poniedziałek - drugi dzień jeżdżenia. Nasz krajan-kombinator, który mieszkał za ścianą zapukał rano i poprosił mnie o zwiezienie w dniu dzisiejszym pod kreta na Grand Motte dwóch skipasów dla znajomych. Niechętnie i nie do końca świadomy zgodziłem się. Po zwiezieniu na dół postanowiłem wjechać z powrotem na Gran Motte razem z nimi kretem. A tu zonk.:eek: Pierwsza była kobitka ze skipasem z wklejonym zdjęciem brata. Pan sprawdzający od razu się zorientował i przekazał delikwentkę dwóm kolegom. Od tego momentu jego czujność się wyostrzyła i od razu miał następnego!! Efekt końcowy był taki, że karnety zostały zatrzymane, a owa rodzinka zakupiła w kasie po publicznej cenie bez zniżek grupowych cztery skipasyy. Przy partyjce tysiąca i buteleczce kronenberga omówiłem tego samego dnia wieczorem z sąsiadem sytuację. Facet był zdruzgotany, ale nic go ta sytuacja nie nauczyła. Bo miał już kilka nowych pomysłów na przyszły rok jak oszukiwać obsługę..... I to nie jest jak widać przypadek odosobniony.. Niech nikt tego nie myli tego z chytrością. To jest po prostu nie uczciwość!! Myślę Kolego, że nie uda Ci się ten przekręt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Podziwiam, podziwiam... Fanatyka, że jeszcze się napił i podyskutował z takim egzemplarzem. No, ale to chyba w celach poznawczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Podziwiam, podziwiam... Fanatyka, że jeszcze się napił i podyskutował z takim egzemplarzem. No, ale to chyba w celach poznawczych Wiesz ogólnie facet i jego rodzinka całkiem normalna. W dodatku widać było, że z kasą. Jak go zapytałem czy mu jeszcze mało....to mi powiedział, że go strasznie wkur..... i się im odegra. Pewnie już nie dał rady bo związki zawodowe pracowników stacji narciarskich po latach blokad bramek elektronicznych we francuskich ośrodkach odpuściły i za rok sprawdzanie organoleptyczne karnetów skończyło się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 http://www.pzmtravel.com.pl/pzmsklep/szwajcaria,-,winietka,roczna,dla,pojazdow,do,3,5,t,0,1,42.html Wydrukuj i przyklej na taśmie przeźroczystej. Możesz lekko posypać brokatem to się będzie trochę światło odbijać. Zamknijcie ten temat 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokon Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 haha, tylko rzucić temat a wypowiadacie się jak kretyni. Szkoda Wam czy co? wiedziałem, że to forum nie jest dla mnie - narciarze to narciarze, nic tego nie zmieni. Takie buraki, cwaniaki z Was z miodem w uszach:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 popytaj na innym forum może tam ktoś chce się pozbyć winiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 haha, tylko rzucić temat a wypowiadacie się jak kretyni. Szkoda Wam czy co? wiedziałem, że to forum nie jest dla mnie - narciarze to narciarze, nic tego nie zmieni. Takie buraki, cwaniaki z Was z miodem w uszach:D Też ciebie kochamy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) Też ciebie kochamy..... ...inaczej. A to muł bagienny, też coś! Edytowane 7 Styczeń 2011 przez Bogdan B-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 (edytowane) haha, tylko rzucić temat a wypowiadacie się jak kretyni. Szkoda Wam czy co? wiedziałem, że to forum nie jest dla mnie - narciarze to narciarze, nic tego nie zmieni. Takie buraki, cwaniaki z Was z miodem w uszach:D Pozostają Ci polne dróżki... Swoją wypowiedzią świadczysz wyłącznie sam o sobie,ale żeby to zrozumieć,trzeba mieć trochę oleju w głowie... I to wszystko z powodu głupiej stówki... Masz rację,to forum nie dla Ciebie,bo to forum narciarskie,a nie zakładów karnych.Powinieneś się zalogować na stronie www.wypi...com.pl - tam twoje miejsce! Edytowane 7 Styczeń 2011 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 haha, tylko rzucić temat a wypowiadacie się jak kretyni. Szkoda Wam czy co? wiedziałem, że to forum nie jest dla mnie - narciarze to narciarze, nic tego nie zmieni. Takie buraki, cwaniaki z Was z miodem w uszach:D Na mnie kiedyś w pracy mówili ponury żniwiarz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 haha, tylko rzucić temat a wypowiadacie się jak kretyni. Szkoda Wam czy co? wiedziałem, że to forum nie jest dla mnie - narciarze to narciarze, nic tego nie zmieni. Takie buraki, cwaniaki z Was z miodem w uszach:D my narciarze z miodem w uszach..... a ty jestes przykłądem prawdziwego polskego tępaka ale cóż człowiek ze wsi wyjść zawsze moze a wieś z człowieka nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Dawno się z mężem tak nie uśmialiśmy... jak to mawia mój znajomy "cham ze wsi wyjdzie, wieś z chama nigdy..." i proszę traktować ową "wieś" symbolicznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 oooo, widzę, że się mocno zgraliśmy z boogie:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi