JC Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Uwaga! Tym razem nagrody przyznawane są zawody od 4 - 9.01.2011 04.01.2011 Zagrzeb - slalom kobiet 06.01.2011 Zagrzeb - slalom mężczyzn 08.01.2011 Adelboden - gigant mężczyzn 08.01.2011 Zauchensee - zjazd kobiet 09.01.2011 Adelboden - slalom mężczyzn 09.01.2011 Zauchensee - super gigant kobiet Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Najlepiej typujący otrzymują: 1. miejsce: plecak + czapeczka + szalik + kalendarz Eurosport 2. miejsce: czapeczka + szalik + kalendarz Eurosport 3. miejsce: czapeczka + szalik + kalendarz Eurosport Nagrody ufundował Eurosport Polska Dodatkowo, w tym tygodniu, dokładamy apteczkę narciarza skionline.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Dodatkowo, w tym tygodniu, dokładamy apteczkę narciarza skionline.pl co to jest i jak to wygląda ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 co to jest i jak to wygląda ?? Skład apteczki: 1 szt. Kompres 5cm x 5cm 1 szt. Opaska elastyczna 4m x 6cm 1 szt. Chusta trójkątna 1 szt. Plaster z opatrunkiem 10 x 6 cm 1 szt. Plaster mały 19 x 72 mm 1 szt. Chusteczka alkoholowa 1 szt. Agrafka 2 szt. Rękawice winylowe 1 szt. Instrukcja udzielania pierwszej pomocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 No to czekamy na start. Relacja LIVE: http://www.skionline.pl/sport/?co=wyniki_live&id_live=5368 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 proponuję coś lepszego w pracy nie mam tv ale net śmiga;) http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 proponuję coś lepszego w pracy nie mam tv ale net śmiga;) To ja Ci proponuję to: http://www.eurosportplayer.pl/sporty-zimowe/sporty-zimowe_sto2510317/event_prd216.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 To ja Ci proponuję to: http://www.eurosportplayer.pl/sporty-zimowe/sporty-zimowe_sto2510317/event_prd216.shtml JC Ty to zawsze potrafisz zagiąć rozmówcę... hehehe dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 No i co? Manuela Moelgg pomieszała nam trochę? A już widziałem kilka 15-tek w wynikach, a tak... Wyniki typowania slalomu kobiet: http://www.skionline.pl/sport/?co=konkurs&id_typowania=2045 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Marlies rządzi SL Oj musi Maryśce Germance gul latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Ja dzisiaj czułem się jak na mistrzostwach Niemiec w slalomie. Nawet piwo miałem w kuflu niemieckie. Szok jak oni to zrobili że tyle szkopek w 1 trzydziestce. Szacun i czapka z głowy przed trenerami z Niemiec. Grusse wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Ja dzisiaj czułem się jak na mistrzostwach Niemiec w slalomie. Nawet piwo miałem w kuflu niemieckie. Szok jak oni to zrobili że tyle szkopek w 1 trzydziestce. Szacun i czapka z głowy przed trenerami z Niemiec. Grusse wszystkich:) Mistrzostwa świata w GaPa w tym roku - oni lipy nie odstawiają przed takimi zawodami na swoim terenie... Młode dziewczyny mają już przygotowania od kilku sezonów, treningi i starty pod kątem tych mistrzostw, żeby jak najlepszą formę mieć w tym okresie... Co do facetów to mają problem, żeby dogonić kobiety z alp. reprezentacji kobiet no,ale żebyśmy my mieli takie problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Co do facetów to mają problem, żeby dogonić kobiety z alp. reprezentacji kobiet no,ale żebyśmy my mieli takie problemy... wśród facetów jest wszechstronny Felix N. lubie tego gościa, stara się stara i czuję że u siebie w Ga-Pa coś pokaże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 wśród facetów jest wszechstronny Felix N. lubie tego gościa, stara się stara i czuję że u siebie w Ga-Pa coś pokaże:) Z tą wszechstronnością Felixa to bym tak nie wyskakiwał - dobry slalomista, który kilkakrotnie dał o sobie znać, w zeszłym roku wygrał slalom w Kitz oraz GaPa, 2 lata temu 2 razy 3 miejsca tez w slalomie - często w 10 był ale brakuje mu reguralności czyli 2 dobrych, równych, przejazdów w innych konkurencjach nie wybijał się, ale jak mówisz pewnie na MŚ będzie groźny, może w kobinacji też wbije na podium ale tam będzie kilku chętnych... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Jak to mówili u mnie na dzielnicy..."ślepy w karty nie gra" Przegapiłem typowanie i zawody we wtorek. No, ale kto organizuje zawody PS we wtorek? Chyba w Zagrebiu mają kiedy indziej Trzech Króli. W klasyfikacji generalnej popłynąłem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Jak to mówili u mnie na dzielnicy..."ślepy w karty nie gra" Przegapiłem typowanie i zawody we wtorek. No, ale kto organizuje zawody PS we wtorek? Chyba w Zagrebiu mają kiedy indziej Trzech Króli. W klasyfikacji generalnej popłynąłem ;( Nie martw sięnei ma dużej straty do czołówki ja kombinowałem jak zwykle i pkt tyle co kot napłakał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djkoval Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 typowanie Jak to mówili u mnie na dzielnicy..."ślepy w karty nie gra" Przegapiłem typowanie i zawody we wtorek. No, ale kto organizuje zawody PS we wtorek? Chyba w Zagrebiu mają kiedy indziej Trzech Króli. W klasyfikacji generalnej popłynąłem ;( Trzeba automat wprowadzić na slalomy damskie:) Schild, Riesch - 10 pkt, w najgorszym razie 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 No właśnie akurat takie zawody przegapiłem, gdzie wynik można było założyć w ciemno. W innych na 10chę, to się trzeba nieźle namyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziom10 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Trzeba automat wprowadzić na slalomy damskie:) Schild, Riesch - 10 pkt, w najgorszym razie 6.[/QUOte] no myslalem ze riesch cos pokaze konkretnego wkoncu schild musi wkoncu przegrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Dziś w slalomie pojedzie Jakub Ilewicz, popatrzymy. Jeden z zawodników Spence wyraził się, że warunki w Zagrzebiu są "chore", cokolwiek miał na myśli. Start 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Dziś w slalomie pojedzie Jakub Ilewicz, popatrzymy. Jeden z zawodników Spence wyraził się, że warunki w Zagrzebiu są "chore", cokolwiek miał na myśli. Start 15. Start było o 14.45. Wyniki LIVE http://www.skionline.pl/sport/?co=wyniki_live&id_live=391 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Rzeczywiście, przepraszam za błędną informacje - taka godzina była na stronie mobilnej FIS Live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Rzeczywiście, przepraszam za błędną informacje - taka godzina była na stronie mobilnej FIS Live. Sam włączyłem TV o 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Dziś w slalomie pojedzie Jakub Ilewicz, popatrzymy. Kuba pojedzie z numerem 78. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Razzoli prowadzi, a tylko ojciecpramatki obstawił tego zawodnika w pierwszej trójce - na miejscu 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi