nurek1974 Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 żeby wzmocnić efekt paska proponuje przenieść przycisk "Nowe posty" też na dół strony wtedy to się dopiero wk........e jak na razie jeszcze spokojnie to przełknąłem a po pieczywo i tak nie pójdę pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Spakojna rjebiata. Priwykniom! A kak nie prywykniom to padachniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Cóż lepiej na dole niż w ogóle, ale po ki cholerę takie "krzyżówki" :eek: Nudzi się komuś zimą czy cóś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Ale o co chodzi? Już tak przecież kiedyś było że pasek był na dole i szczerze powiem że jak został przeniesiony na górę to ja się wkurzyłem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 To wyjaśnię o co chodzi. Box ze statystykami jest bardzo pomocny w dotarciu do najnowszych informacji, ale to samo można uzyskać klikając w link Nowe posty na górnym pasku. Zauważyłem także, że wiele osób na forum skupia się tylko na bieżących tematach z boxu, a co za tym idzie czytane i rozwijane są tematy z najnowszymi tematami, a reszta znika w gąszczu forum. Jako, że box jest użyteczny postanowiłem przenieść go na dół, ale dodać w nim więcej informacji - teraz jest to 15 najnowszych postów. Dlaczego box jest na dole, bo tak duży nie pasowałby się na górze. Chętnie jednak wysłucham Waszych za i przeciw w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Ja już powoli przyzwyczajam się do boxu na dole,i za chwilkę będzie mi "e-gal" gdzie on jest. Byle by był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logos Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 A może po prostu bez paska lepiej widac reklamy? WK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
So Seductive Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Ja jestem na nie między innymi dlatego , że gdy przeglądałem forum z telefonu , zawsze mogłem odnaleźć tematy ciekawe , te w których udzielało się najwięcej osób. A nie lubię przewijać całego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Ja jestem na nie między innymi dlatego , że gdy przeglądałem forum z telefonu , zawsze mogłem odnaleźć tematy ciekawe , te w których udzielało się najwięcej osób. A nie lubię przewijać całego forum Szkoda gadać ile teraz jest przewijania... aż się nie chce zaglądać Pozostaje tylko komp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 znowu jest u góry? czy to tylko u mnie efekt po zaćmieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 znowu jest u góry? czy to tylko u mnie efekt po zaćmieniu? no jest, a już myślałem że głosy forowiczów to takie bicie głową o ścianę a tu okazuje się że JC bierze je pod uwagę wielkie dzięki JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Chętnie jednak wysłucham Waszych za i przeciw w tym temacie. Szczerze mówiąc też się wkurzyłem, ale ale.... po przeczytaniu Twojego tłumaczenia zmiany stwierdzam że w sumie dobrym pomysłem (było) umieszczenie paska na dole. Pisze tak bo zauważyłem że sam zacząłem czytać więcej wątków wewnątrz forum a nie tylko ostatnie. Super że jest 15 wiadomości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Pasek powrócił Pasek(box) powrócił na poprzednie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Cezar wysłuchał głosu ludu Thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Chyba jest lepiej:)może to kwestia przyzwyczajenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiara Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2011 Ale o co chodzi? Już tak przecież kiedyś było że pasek był na dole i szczerze powiem że jak został przeniesiony na górę to ja się wkurzyłem Zdaje się, że przy każdej zmianie niezależnie od dziedziny i natury zmiany (oraz tego czy jest na korzyść czy na niekorzyść) zawsze pojawiają się protesty. Grupa mniejsze lub większa - ale jest. I wynika to chyba z natury człowieka. Szczerze mówiąc też się wkurzyłem, ale ale.... po przeczytaniu Twojego tłumaczenia zmiany stwierdzam że w sumie dobrym pomysłem (było) umieszczenie paska na dole. a że kilka osób będzie myślało tak jak Przemo(_narciarz), to można się spodziewać protestów poszczególnych grup w zależności od wahnięcia paska ;P czyż ludzie nie są wspaniali :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi